Chat met de bezoekers van uw website via de plug-in 3CX Live Chat and Talk voor WordPress

“Klanten zijn de belangrijkste personen in ons bedrijf. Ze zijn niet afhankelijk van ons. Wij zijn afhankelijk van hen.” ~ Mahatma Gandhi

Live chat volgens 3CX

Stelt u zich eens voor dat uw website een venster had dat u kon openen zodat u klanten gewoon met u konden praten. Met de nieuwe plug-in “3CX Live Chat and Talk” voor WordPress wordt deze fantasie werkelijkheid en integreert u de chatfunctie van uw website met 3CX v16. Ontdek welke innovatieve functies de plug-in “3CX Live Chat en Talk” te bieden heeft:

  • Supersimpel – bezoekers van uw website kunnen met u chatten, bellen en zelfs videobellen met slechts één druk op de knop.
  • Gratis voor u en uw bezoekers – de plug-in werkt zonder abonnementen of extra kosten, als een internationaal nummer dat uw bezoekers gratis kunnen bellen, waar zij zich ook bevinden.
  • Eenvoudig te configureren – 1.Installeer 3CX > 2. Installeer de plug-in > 3. Praat met uw klanten! Bekijk de installatiehandleiding en ontdek hoe eenvoudig de configuratie is.

Praat rechtstreeks met uw klanten

Download de plug-in 3CX Live Chat and Talk voor WordPress

Uw klantenservice moet snel, simpel en efficiënt kunnen reageren wanneer uw klanten om hulp vragen. Met de plug-in “3CX Live Chat and Talk” voor WordPress is dat een stuk eenvoudiger; u opent een venster om in realtime te communiceren met de bezoekers van uw website, vragen snel te beantwoorden en klanten te winnen. De plug-in “3CX Live Chat and Talk” vereenvoudigt de communicatie en stimuleert sales en klantenloyaliteit doordat u direct gratis met de bezoekers van uw website kunt chatten of bellen.

Verlaag de drempel via chat, audio of video

Ontvang oproepen van de bezoekers van uw website via de plug-in 3CX Live Chat and Talk voor WordPress

Bij 3CX houden we de zaken graag simpel zodat de klant een probleemloze website en service ervaart. Met de plug-in “3CX Live Chat and Talk” kunnen bezoekers op de knop “Audio” of “Video” drukken om met u te spreken, zonder dat zij extra toepassingen, stuurprogramma’s of elementen hoeven te installeren of lange nummers moeten bellen:

  • Verbeter de klantervaring met eenvoudige en directe communicatie met uw team.
  • Verander bezoekers van uw website in klanten dankzij de mogelijkheid om direct gratis te bellen
  • Verwerk grote aantallen oproepen met de krachtige wachtrij-engine voor v16, voor een gestroomlijnde verwerking en een hogere omzet.

Spreek uw klanten face-to-face

Videochat met de bezoekers van uw website via de plug-in 3CX Live Chat and Talk voor WordPress

Richt u op wat u en uw klanten belangrijk vinden en geef ze extra aandacht door online met ze te videobellen, met slechts één druk op de knop. Dankzij de innovatieve WebRTC-technologie (Web Real-Time Communication) is de plug-in “3CX Live Chat and Talk” voor WordPress:

  • Snel – bezoekers worden doorverbonden zodra er een medewerker vrij is dankzij de 3CX Web Client of de gratis apps voor iOS en Android.
  • Efficiënt – dankzij videobellen kunt u problemen eenvoudiger onderzoeken en oplossen, bijvoorbeeld via een visuele inspectie van een hardware- of softwareprobleem.
  • Concurrerend – ga voor chatten, bellen of videobellen om uw klant de ultieme ervaring te bieden en ervan te overtuigen klant te worden.

Vereisten en bekende beperkingen

  1. Videobellen werkt niet naar verwachting op iOS-apparaten. Dit probleem wordt verholpen in een toekomstige release.
  2. Internet Explorer wordt niet ondersteund.