3CX Ondersteunde SIP Trunk Providers

 

brokerteam Brokerteam

Met haar hoofkantoor in Nederland is Brokerteam een jong, snelgroeiend bedrijf wat zich specialiseert in het leveren van wholesale telecom oplossingen. Haar team is toegewijd de beste producten te vinden voor haar partners in de BeNeLux en daarbuiten. In tegenstelling tot de meeste aanbieders combineert Brokerteam de sterke punten van meerdere partners, carriers en software producenten. Dit maakt het mogelijk meer flexibele oplossingen aan te bieden.

MainGateMedia MainGateMedia

MainGate Media is een aanbieder van telecom services zoals VoIP, mobiele telefonie en telephone exchanges, alsmede internet aansluitingen zoals fiber en DSL. Met haar jarenlange ervaring in dit vakgebied biedt MainGate Media ondernemingen van verschillende grootte maatwerk oplossingen op het gebied van telefoon systemen en internet en mobiele behoeften. Klanten van MainGate Media kunnen rekenen op expertise en commitment. MainGate Media’s betrouwbare en kosten efficiente communicatie oplossingen garanderen een 24-uurs bereikbaarheid voor de gebruikers.

imagesgood MOTTO Communications

Duizenden bedrijven vertrouwen op ons robuuste netwerk voor de afhandeling van voice en data diensten. Dankzij onze state of the art communicatie oplossingen bieden wij onze klanten volledige controle over hun bereikbaarheid. Motto Communications levert alle diensten op wholesale basis centraal via een partner portal.

imagesgood NuCall

NuCall is een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat zich heeft ontwikkelt tot toonaangevende aanbieder van data- en communicatiediensten. Bij NuCall treft u dan ook alle diciplines op het gebied van data, communicatie en telefonie in één hand. Van productontwikkeling tot klantenservice en van advies tot installatie.

oneCentral oneCentral

oneCentral heeft zich sinds 1997 ontwikkeld als een zeer innovatieve leverancier van telefonie diensten. Middels het modulaire maatwerk portfolio bieden wij onze partners de mogelijkheid om zich te onderscheiden in het huidige generieke telecomaanbod. Basis voor onze diensten is het Callocate® platform. Het in eigen beheer ontwikkelde Voice platform is gecertificeerd voor Unify, NEC, Mitel, 3CX en Microsoft Skype en heeft directe koppelingen met internationale vaste- en mobiele operators. Dankzij dit platform heeft oneCentral zich bewezen als een stabiele leverancier van Telecom diensten en vertrouwen vele bedrijven op ons voor hun internationale communicatie.

Logo Partner Netwerk bw Partner-Netwerk

Partner-Netwerk is een van de snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux wholesale markt. Ze maken gebruik van de traagheid van de grote marktleiders, en de aanhoudende snelle ontwikkelingen in de telecom markt. Partner-Netwerk gebruikt een verbeterde versie van het partner model om zo met haar partners sterke langdurige relaties op te bouwen, en tegelijkertijd de klanttevredenheid van de partner haar klanten te verhogen. Partner-Netwerk levert betrouwbare wholesale IP diensten zoals internet (glasvezel, kabel, DSL, 4G, ISDN), IPTV en VoIP oplossingen zoals white label SIP trunking, Cloud PBX en de 3CX Hosted Diensten.
imagesgood PrioNet

PrioNet, VoIP aanbieder Spraakmakers sinds 2006. Wij leveren Telecom en IP Communicatiesystemen voor het MKB. Wij hebben voor u de beste oplossing en geven u daarmee een voorsprong op de concurrentie. Hoogwaardige en innovatieve communicatiediensten voor het MKB. Ons motto Innovatie in Communicatie.
Vodafone_Logo_bw Vodafone

Er is veel veranderd sinds het aller eerste mobiele telefoon gesprek op 1 Januari 1985 tot stand kwam. Vandaag de dag hebben meer dan 400 miljoen klanten over de hele wereld voor ons gekozen. Vodafone begrijpt dat bedrijven een partner in communicatie kiezen die oplossingen biedt als hun bedrijf aanpassingen nodig heeft. Dat kan zijn voor een aantal smartphones voor voice en email onderweg. Maar het kan ook een volledig geintegreerde oplossing zijn die het mogelijk maakt om documenten te delen, video conferencing te doen en toegang tot bedrijfs applicaties vanaf andere locaties mogelijk te maken. Hoe omvangrijk het ook mag zijn, we zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve wegen voor onze zakelijke klanten om op een eenvoudige duidelijke manier hun kansen te kunnen verwezenlijken.

imagesgood XeloQ Communications

Internettelefonie wordt wereldwijd al door vele honderden miljoenen mensen en bedrijven gebruikt en wij doen dat al sinds 2002. De kennis en ervaring die wij samen met onze 120+ white label resellers in al die jaren in ondertussen méér dan 90 landen hebben opgedaan willen we graag met je delen. XeloQ IQ-Telephony biedt moderne communicatie -XeloPhony noemen we dat- maar dan op een manier die bij jou past: PHONE YOUR OWN WAY.

ziggo logo Ziggo

Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,9 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie-, 3,1 miljoen internet- en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees (cijfers 31/03/2015). Daarnaast levert Ziggo aan 158.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.