Breng Uw PBX naar een hoger niveau
Verlaag Kosten, Verhoog Winsten

Breng uw Communicatie naar een hoger niveau

3CX is een open standaard, software gebaseerde PBX die werkt met populaire IP-Telefoons, SIP trunks en Gateways. Het is een complete Unified Communications oplossing, met functies als web conferencing, aanwezigheid, softphones, smartphone clients en meer – zonder de hoge kosten en beheerders problemen van een ’ouderwetse’ PBX.

Betaalbaar, Eenvoudig te installeren en Beheren

3CX’ prijsstelling is gebaseerd op gelijktijdige gesprekken en niet op het aantal extensies, wat de aanschaf- en uitbreidings-kosten van de PBX betaalbaar maakt. Het omvat een web-gebaseerde beheerders console en het draait op reguliere OS wat installatie en beheer zoveel eenvoudiger maakt. Installeren neemt een paar minuten in beslag en 3CX draait op een bestaande server (niet noodzakelijkerwijs).

  • Plug en Play met IP Phones, Gateways & SIP Trunks
  • Geen licentie per extentie
  • Virtualiseer of Installeer op bestaande Server
IP telefooncentrale
VoIP-Telefonanlage

Direct te gebruiken Unified Communications

Met de direct te gebruiken Unified Communications functies als Aanwezigheid, Fax & Voicemail naar email en instant messaging zal de productiviteit van uw werknemers doen verhogen. 3CX heeft geïntegreerde web-conferencing zonder plug-in met functies voor ultieme samenwerking. Lees meer.

  • De aanwezigheid van collega’s zichtbaar
  • Zend Faxen & Voicemails naar Inbox
  • Web conferencing voor iedereen

Softphones voor Mac, Windows, iOS en Android

Mobiliteit is voor 3CX een ‘fluitje van een cent’ het bevat krachtige softphones voor Mac en Windows alsook smartphone clients voor iOS en Android. Ontvang gesprekken op uw kantoor extensie of op uw smartphone of beheer uw bureau telefoon vanaf uw desktop (bureaublad) met CTI mode. Snijd in de mobiele kosten van uw bedrijf, verhoog de productiviteit van uw werknemers en de mobiliteit zonder extra kosten.

  • Gebruik uw extensie overal
  • Eenvoudig te configureren en Beheren
  • Integreert met Office 365, Google, Outlook en Meer!
 IP telefooncentrale
Kaspars Bergs, Departement Manager Infrastructuur, 4Finance:
4finance 3CX is de beste keus voor prijs- prestatie verhouding. Met dit telefoon systeem kunt u bijna elke configuratie creëren die u nodig hebt, van een interactieve stem tot een complex systeem van gepersonaliseerde gesprek mogelijkheden.