Optimaliseer uw telefooncentrale
Lokaal of in de cloud - verlaag uw kosten!

Neem de controle over uw telefooncentrale – in de cloud of lokaal

3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open standaarden die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks, zowel lokaal als in de cloud. Het is een complete unified communications-oplossing met webconferenties, aanwezigheid, softphones, smartphoneclients en meer – zonder de kosten en het complexe beheer van een ‘ouderwetse’ telefooncentrale of de beperkingen van een gedeelde telefooncentrale in de cloud.

Betaalbaar, eenvoudig te installeren en te beheren

3CX is gratis voor maximaal 8 gelijktijdige gesprekken. Voor grotere installaties van 3CX betaalt u jaarlijks een lage prijs. U bent volledig vrij bij de installatie van 3CX en bepaalt dus zelf welke SIP-trunks of IP-telefoons u wilt gebruiken. Zo kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. 3CX is in slechts enkele minuten te installeren – in de cloud met PBX Express of met behulp van de wizard voor lokale installatie.

  • Plug en play-configuratie van telefoons, gateways & SIP-trunks
  • Geen licenties per extensie
  • Bespaar duizenden euro’s met een SIP-trunk naar keuze
  • Download de gratis PBX Edition voor max. 8 gelijktijdige gesprekken
IP telefooncentrale
VoIP-Telefonanlage

Lokaal – op apparaat of gevirtualiseerd

U bepaalt waar u 3CX wilt draaien, bijvoorbeeld op een bestaande server met Hyper-V of VMware. Kleinere installaties kunnen ook draaien op een betaalbaar speciaal apparaat. Verplaats uw telefooncentrale eenvoudig naar een andere server of naar de cloud, met behulp van de ingebouwde functionaliteit voor back-up en herstel.

  • Virtualiseer met VMware of Hyper-V
  • Eenvoudig schaalbare installatie
  • Draaien op een betaalbare mini-pc

In de cloud – met uw gewenste provider

Of u nu kiest voor lokaal of in de cloud – u hebt de controle. U kunt 3CX zelf hosten bij populaire cloudproviders met standaard Linux VPS. Betaal een laag maandbedrag per telefooncentrale in plaats van een hoge prijs per extensie en blijf uit de buurt van langetermijncontracten. Of geef de werkzaamheden uit handen aan een 3CX-hostingpartner.

  • Zelf hosten bij Google, Amazon, OVH en anderen
  • In enkele minuten uw eigen 3CX-telefooncentrale met PBX Express
  • Eenvoudig wisselen van cloudprovider met back-up en herstel
 IP telefooncentrale
Kaspars Bergs, Departement Manager Infrastructuur, 4Finance:
4finance 3CX is de beste keus voor prijs- prestatie verhouding. Met dit telefoon systeem kunt u bijna elke configuratie creëren die u nodig hebt, van een interactieve stem tot een complex systeem van gepersonaliseerde gesprek mogelijkheden.