Het migreren van de ene naar de andere PBX is geen eenvoudige taak. Het kost de beheerder doorgaans veel tijd om een nieuwe PBX in te stellen met alle extensies en gebruikers die op de eerdere PBX ingesteld waren.

Het goede nieuws is dat wanneer u migreert van een Asterisk® (FreePBX®) naar 3CX we het proces makkelijker hebben gemaakt. We hebben een export module gecreëerd die u eenvoudig upload op uw Asterisk® FreePBX®, die dan uw extensies voor u exporteert om ze dan te uploaden naar de 3CX Versie 14.

Export your extensions from your Asterisk FreePBX to 3CX in 5 minutes with this guide

Het hele proces neemt letterlijk 5 minuten in beslag wat u een verbazingwekkende hoeveelheid tijd en werk bespaart. Voor alle ondersteuningsvragen plaats/post uw vragen op het 3CX forum.

* Asterisk® is een geregistreerd handelsmerk van Sangoma Technologies. Dit handelsmerk is niet gelieerd aan 3CX of de producten en websites van 3CX. Sangoma Technologies is niet de bron van de hier aanbevolen producten/diensten en sponsort of bekrachtigt deze producten/diensten niet. 3CX is niet gelieerd aan en wordt niet gesponsord door Sangoma Technologies. Alle product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken™ of gedeponeerde® handelsmerken van de respectieve eigenaren. Gebruik van deze namen impliceert geen affiliatie met deze namen of bekrachtiging ervan.