Gebruikt u nog een telefooncentrale van FreePBX®, Elastix of Askozia? Dit is hét moment om uw communicatietools te vernieuwen! Met onze tool voor gratis conversie van uw telefooncentrale kunt u eenvoudiger dan ooit overstappen naar 3CX v16, in slechts 3 simpele stappen:

  1. Maak een back-up van uw huidige telefooncentrale.
  2. Upload de back-up naar onze tool.
  3. Exporteer de configuratie en installeer 3CX.

Bekijk onze online conversietool en lees onze stapsgewijze handleiding.

Bij de gratis conversie worden de onderstaande elementen van uw oude telefooncentrale ook omgezet naar 3CX, waardoor u veel minder tijd hoeft te besteden aan het opnieuw configureren van alle instellingen:

  • Extensies
  • Trunks
  • Regels voor inkomend en uitgaand
  • IVR’s
  • Zwarte lijst
  • Functiecodes

Uw gratis 3CX-licentie

Naast de gratis conversie van uw telefooncentrale krijgt u een gratis 3CX-licentie met een gratis PRO-proefeditie voor een onbeperkt aantal gebruikers. Vul het formulier in en u ontvangt uw gratis licentiecode per e-mail.

Gebruikt u een telefoniemodule?

Als nu nog altijd een telefoniemodule gebruikt om verbinding te maken met de PSTN, raden we u aan uw bestaande lijnen te upgraden naar een SIP-trunk van een van onze ondersteunde VoIP-providers. In de tussentijd hebt u de volgende alternatieven:

* FreePBX® / Asterisk® is een geregistreerd handelsmerk van Sangoma Technologies. Dit handelsmerk is geen onderdeel van 3CX, haar producten of websites. Sangoma Technologies is niet de bron van de hier gepromote producten/services en sponsoren of onderschrijft deze niet. 3CX is niet gelieerd aan en wordt niet gesponsord door Sangoma Technologies. Alle product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve houders. Gebruik ervan houdt geen verbintenis of onderschrijving ervan in.