LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK, NEDERLAND 24 OKTOBER 2015 – 3CX, de ontwikkelaar van de nieuwste generatie software-based PBX, het 3CX Phone System voor Windows, kondigt haar partnerschap met MainGate Media, een integrated provider van VoIP, mobiele telefonie en internet toepassingen zoals DSL en fiber, vandaag aan.

MainGate Media levert organisaties door geheel Nederland meer dan alleen maar telefoonlijnen en nummers; deze basisdiensten wordt aangevuld met modems en PBXs, mobiele oplossingen en Fiber, alsmede klantenservice, consultancy en installatie van de aangeschafte diensten.

Door de succesvolle interoperabiliteit met het 3CX Phone System kan MainGate Media de diensten van 3CX aan haar klanten aanbieden. Tevens kunnen gebruikers van het 3CX Phone System MainGate Media VoIP solutions via het drop-down menu in de 3CX Management Console gebruiken.

Sebastian Balan, Sales Executive BeNeLux & MENA bij 3CX, zegt:
Wij zijn verheugd met MainGate Media als nieuwe 3CX VoIP Provider voor de Nederlandse markt. Het 3CX Phone System is een innovatieve, kosten effectieve communicatie oplossing die door de hefboom met SIP trunks zal zorgdragen voor een nog grotere kostenbesparing bij onze klanten.

Sebastian Garcia, directeur van MainGate Media zegt:
MainGate Media werkt anders dan andere partijen doordat zij meedenkt met haar klanten en er daardoor voor zorgt dat de beste oplossingen voor deze klanten kunnen worden aangedragen. Daarom zijn we opgetogen om samen te werken met een innovatieve partij zoals 3CX. Onze ervaring, gecombineerd met een sterk product zoals het 3CX Phone System zorgt ervoor dat we onze klanten de beste en meest passende oplossingen kunnen aanbieden.

Over 3CX (www.3cx.nl)

3CX is de ontwikkelaar van een communicatieoplossing op basis van open standaarden; een innovatief systeem voor zakelijke connectiviteit en samenwerking dat eigen telefooncentrales vervangt. Met de bekroonde software kunnen grote en kleine bedrijven hun telecomkosten verlagen, hun productiviteit verhogen en hun klantbeleving optimaliseren.

3CX biedt een complete en gebruiksklare unified communications-oplossing met geïntegreerde videoconferenties; apps voor Android en iOS; en integratie van live chat op websites, sms en WhatsApp-berichten.

Wereldwijd wordt 3CX gebruikt door 600.000 klanten. 3CX is een internationaal bedrijf met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Rusland en Australië. Volg 3CX op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Over MainGate Media (www.maingatemedia.eu)
MainGate Media is een aanbieder van telecom services zoals VoIP, mobiele telefonie en telephone exchanges, alsmede internet aansluitingen zoals fiber en DSL. Met haar jarenlange ervaring in dit vakgebied biedt MainGate Media ondernemingen van verschillende grootte maatwerk oplossingen op het gebied van telefoon systemen en internet en mobiele behoeften.
Klanten van MainGate Media kunnen rekenen op expertise en commitment. MainGate Media’s betrouwbare en kosten efficiente communicatie oplossingen garanderen een 24-uurs bereikbaarheid voor de gebruikers.