London, UK en Rotterdam, NL. 3 november 20153CX, de ontwikkelaar van het next-generation software-based PBX 3CX Phone System voor Windows, kondigt de succesvolle samenwerking aan tussen Nederlands telecom service provider Brokerteam en het 3CX Phone System.

Al meer dan een decennium specialiseert en onderscheid Brokerteam zich op het gebied van telecom oplossingen door gecertificeerde SIP-trunking, VoIP services en Internationale DID nummers aan haar klanten en partners aan te bieden.

Door de samenwerking met 3CX worden de klanten van Brokerteam in staat gesteld een hefboom te creeeren met de verschillende functies van het 3CX Phone System, zoals web conferencing, aanwezigheid, smartphone clients en meer. Een bijkomend voordeel is dat 3CX klanten kunnen rekenen op assistentie van de zorgvuldig getrainde technische, inkoop, verkoop en support teams van Brokerteam als het gaat om het leveren van innovatieve telecom producten.

Sebastian Balan, sales executive – BeNeLux & MENA over de samenwerking met Brokerteam:

Het nieuwe partnerschap met Brokerteam zorgt ervoor dat meer bedrijven in Nederland hun voordeel kunnen doen met feature-rich en kosten effectieve softwar- based phone systems. Door Brokerteam als aanbieder te kiezen zijn 3CX gebruikers gewaarborgd van betrouwbare SIP trunking en een kwalitatieve klanten service.

Paul van Winden, Sales Director Brokerteam:

Wij zijn er trots op te kunnen meedelen dat de SIP service van Brokerteam de interoperability testen succesvol heeft doorlopen en daarmee officieel gecertificeerd is voor de gloednieuwe 3CX versie 14. Wij bedanken daarom al onze ‘collega’s’ bij 3CX voor het mogelijk maken van deze stap en kijken uit naar het leveren van ‘SIP’-service van dit communicatie systeem van wereldklasse an veel verschillende resellers.

Over 3CX (www.3cx.nl)

3CX is de ontwikkelaar van een communicatieoplossing op basis van open standaarden; een innovatief systeem voor zakelijke connectiviteit en samenwerking dat eigen telefooncentrales vervangt. Met de bekroonde software kunnen grote en kleine bedrijven hun telecomkosten verlagen, hun productiviteit verhogen en hun klantbeleving optimaliseren.

3CX biedt een complete en gebruiksklare unified communications-oplossing met geïntegreerde videoconferenties; apps voor Android en iOS; en integratie van live chat op websites, sms en WhatsApp-berichten.

Wereldwijd wordt 3CX gebruikt door 600.000 klanten. 3CX is een internationaal bedrijf met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Rusland en Australië. Volg 3CX op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Over Brokerteam

Met haar hoofkantoor in Nederland is Brokerteam een jong, snelgroeiend bedrijf wat zich specialiseert in het leveren van wholesale telecom oplossingen. Haar team is toegewijd de beste producten te vinden voor haar partners in de BeNeLux en daarbuiten. In tegenstelling tot de meeste aanbieders combineert Brokerteam de sterke punten van meerdere partners, carriers en software producenten. Dit maakt het mogelijk meer flexibele oplossingen aan te bieden.