Zeg maar dag tegen hoge per gebruiker prijzen en dure bundels.

Wereldwijd worden kleine bedrijven geconfronteerd met hoge kosten voor communicatie, niet vanwege de gesprekstarieven, maar door platforms die per gebruiker laten betalen.

Communicatieplatforms kunnen zomaar €20 per gebruiker in rekening brengen, zelfs voor extensies die niet of nauwelijks worden gebruikt. Denk aan parttime medewerkers of extensies in vergaderruimtes! Functies moeten vaak één voor één worden toegevoegd. Bovendien lijken belbundels in eerste instantie aantrekkelijk, maar de kosten lopen op bij gebruik buiten de bundel. Voordat u het weet, beheert u een duur communicatieplatform met langdurige contracten en nummers die eigendom zijn van de aanbieder. Hierdoor wordt overstappen moeilijk. Het is tijd om niet langer gegijzeld te worden!

Ontdek 3CX SMB: één laag, jaarlijks bedrag, geen contracten. U bent eigenaar van de nummers en beslist zelf over het belpakket. Alle functies zijn inbegrepen.

De gratis variant biedt een keuze van SIP-trunk, onbeperkte videoconferenties, gratis live chat en gesprekken (normaal kost een apart live chat platform bij de meeste andere aanbieders minstens €10 per gebruiker per maand). Daarnaast krijgt u WhatsApp-integratie. Voor slechts €195 per jaar bieden we geavanceerde callcenterfuncties. Heeft u deze niet nodig? Geen probleem, gebruik dan de 3CX gratis versie!

3CX SMB V20: zeg maar dag tegen pay per user en bundelafzetterij

Vergeet Betalen Per Gebruiker, Per Maand, Per Extensie!

  • Kosteloos tot 10 gebruikers
  • Beheer uw eigen nummers (kies uw SIP trunk)
  • Geen verborgen kosten. Geen gebundelde pakketten
  • Ondersteuning voor hybride werken met de webclient, Windows softphone, iOS en Android apps.
  • Vereist minimale tijd voor installatie
  • Professionele IVR en Belgroepen inbegrepen
  • Integraties met Live Chat, Facebook en Business WhatsApp

Wie Betaalt voor de Gesprekken?

U heeft een SIP-trunk en een nummer nodig om gesprekken met externe nummers te voeren. Wij bieden geen gebundelde nummers aan, dus er zijn geen verborgen kosten of langetermijncontracten waar ue onmogelijk onderuit kunt. U bent vrij om te kiezen uit een breed scala van ondersteunde VoIP-aanbieders in Nederland, België of elders, vanaf €1 per maand. Heeft u gemerkt hoeveel goedkoper het is om een SIP-trunk te gebruiken in plaats van een traditionele ISDN-lijn, en hoeveel lager de gesprekskosten zijn? 3CX biedt u niet alleen een state-of-the-art next-gen telefoonsysteem, we geven u ook de kans om duizenden euro’s per jaar te besparen.

Te Mooi om Waar te Zijn?

Wat is het addertje onder het gras? Dat is er niet. Meer dan 350.000 klanten wereldwijd hebben ons geholpen onze expertise te benutten om van 3CX de leidende PBX VoIP-aanbieder op de wereldwijde telefoniemarkt te maken. Op dezelfde manier waarop WhatsApp het sms’en heeft veranderd, willen we bij 3CX een revolutie teweeg brengen in zakelijke communicatie – eerlijk en vrij beschikbaar voor iedereen.

Begin Nu GRATIS

Start met een 3CX SMB FREE account en volg de 4 eenvoudige stappen in de installatiewizard. Het is een next-gen V20 gebaseerde versie inclusief veel nieuwe functies die niet te vinden zijn in zijn voorganger V18.

Volg ons op X e LinkedIn voor blogupdates. Doe mee aan de discussie in het 3CX Community Forum.