Update 8A Final is vrijgegeven voor productie na een testperiode van de afgelopen 10 dagen sinds onze release van update 8A BETA. Dit is onze laatste update voor versie 18, inclusief de beveiliging van SIP-trunks en systeemextensies, verbetering voor de CFD, SMS-verwerking van inkomende Alphanumeric Sender ID’s en de mogelijkheid om RPS uit te schakelen voor on-premise installaties. Lees verder voor meer informatie!

SIP-trunks en systeemextensies zijn beveiligd

  • Het beheer van systeemextensies en SIP-trunks kan niet langer worden uitgevoerd door Group Owners en Beheerders
  • Om systeemextensies en trunks te beheren, moet u systeembeheerder of systeemeigenaar zijn
  • Group Managers kunnen alle items beheren in de groepen waar ze deel van uitmaken

Verbeteringen voor de CFD

  • Update 8A optimaliseert nu de prestaties van CFD-applicaties
  • SMS-verwerking van inkomende Alphanumeric Sender ID’s, waarbij informatie van de afzender - bijvoorbeeld de naam van een bedrijf of organisatie in plaats van een E.164-geformatteerd telefoonnummer - wordt doorgestuurd en weergegeven in uw chats

Mogelijkheid om RPS uit te schakelen voor on-premise installaties

Voor nieuwe installaties - en zolang u split DNS gebruikt en 3CX-provisioning methoden - maakt update 8 het provisionen gemakkelijker voor zowel on-premise als cloud-installaties. U kunt dit ook uitschakelen als u dat wilt, zolang u een VPN, lokale provisioning of een andere RPS-server bijvoorbeeld gebruikt. Om dit te doen, moet u naar de Management Console >> Settings >> Parameters gaan en zoeken naar RPS_LOCAL. Stel de waarde daar in op 0. Bestaande installaties hoeven niets te doen, deze zijn al ingesteld op 0!

Belangrijke mijlpalen van Update 8

Versie 18, Update 8, heeft meer dan 3 maanden tijd in beslag genomen, beginnend afgelopen juni met Update 8 Alpha - 3CX MS 365-integratie vereenvoudigd - en het consolideren van veel van de zaken waaraan we sinds het begin van dit jaar hebben gewerkt. Hier is een samenvatting van de belangrijkste punten:

Hoe krijgt u V18 Update 8 A Final

Gebruikers kunnen de update openen vanuit de management console. Update naar "New 18.0 Update 8 A FINAL."

Bekijk het volledige changelog.

Laat ons weten wat u denkt

Wij waarderen uw mening. We kijken uit naar uw feedback in het Product Release Forum.

Blijf op de hoogte

Klik op de volgknop op Twitter en LinkedIn voor blog updates.