Meerdere licenties tegelijk bestellen & vernieuwen nu mogelijk. Grotere hosting pakketten beschikbaar.

We hebben het winkelwagentje volledig opnieuw ontworpen waardoor u eindelijk de mogelijkheid heeft om meerdere licenties tegelijk te bestellen, te verlengen of te upgraden. Het gaat nu dus veel sneller. Lees verder voor meer informatie.

Eenvoudig aan een partner koppelen om te kopen

Klanten die willen kopen, kunnen zichzelf eenvoudig aan een 3CX-partner in hun omgeving koppelen. Dat werkt als volgt:

3CX Web Client admin dashboard - Abonnement kopen

  1. Zoek een partner bij u in de buurt
  2. Ga naar uw Admin Dashboard via uw 3CX Web Client
  3. Selecteer “Link”
  4. Voer hun partner-ID in

Uw 3CX-partner kan nu uw 3CX-account beheren!

Upgrade uw installatie, voer de licentiecode in

Gegevens licentiecode in 3CX Web Client

Uw licentiecode vervangen

  1. Ga via uw 3CX Web Client naar de admin console
  2. Klik op het tabblad “Buy” of klik op de kop “Licensekey”
  3. Nu komt u bij de gegevens van uw licentiecode
  4. Klik op “Edit”
  5. Voer de nieuwe licentiecode in en klik op “Save”

Migratie naar 3CX Hosted wordt eenvoudiger

De migratie van uw 3CX van On-premise naar Hosted verloopt nu veel soepeler. Het FQDN van de On-premise-installatie wordt automatisch overgezet naar uw nieuw gecreëerde Hosted-instance.

Veiligheid van het klantenportaal gecontroleerd

In lijn met onze belofte voor verbeterde beveiliging zoals benoemd in ons 7-stappen beveiligingsplan ‘EFTA’, is pentesting van het portaal voltooid en zijn kwetsbaarheden verholpen. Onze focus ligt nu op het toevoegen van meer functies aan de website en het product zelf, in plaats van aan het portaal zelf.

Self Hosting wizard is vervangen door Marketplace

We hebben de Self Hosting wizard vervangen door een nieuwe implementatiemethode die gebruikmaakt van de marktplaatsen Amazon, Google, DigitalOcean of Azure. Resellers kunnen nu de nieuwste beschikbare formaten van instances implementeren en het vermindert de overhead voor testen en updates voor 3CX. Self hosting wordt alleen aanbevolen voor organisaties die hun infrastructuur al hosten in een van de toonaangevende datacenters en beheerders die bekend zijn met deze hyperscalers.

We zijn druk bezig met het toevoegen van 3CX aan de marktplaats van OVH en Vultr. Binnenkort volgt meer nieuws. Als u een Amazon Lightsail-gebruiker bent, heeft u geen toegang tot een marktplaats. Volg dan deze handleiding om een 3CX image te uploaden.

Installatie, implementatie, proefversie toevoegen

Voorheen namen wij alleen het e-mailadres van de reseller die die was ingelogd om een 3CX te implementeren voor zijn klant.

Vanaf nu vragen wij ook om registratiegegevens met betrekking tot de eigenaar van de licentiecode voordat de sleutel wordt  verstrekt voor implementatie. Dit zal helpen bij het voorkomen van problemen die kunnen ontstaan tijdens het activatieproces.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Twitter en LinkedIn voor blog updates. Meld u aan op het 3CX Community Forum en laat u horen over de nieuwste functies.