De Beta 2-release van de 3CX-app voor Android is nu beschikbaar in de Google Play Store. We hebben het zoeken naar overeenkomende contacten verbeterd. Hierdoor kunnen gebruikers gesprekken aannemen met de volledige naam van ieder CRM contact… zelfs als deze nog niet is gesynchroniseerd met het 3CX telefoonboek! Lees verder voor meer informatie!

CRM Contact contact zoeken voor inkomende gesprekken

Screenshot of the incoming call on Android app

Bij een inkomend gesprek zal de client nu proberen het nummer te matchen met uw 3CX telefoonboek, uw local device én uw CRM-software naar keuze. We hebben ook onze overeenkomstige contacten algoritmen voor het 3CX-telefoonboek en local devices verder verbeterd.

Het nummer tikken vanaf uw toetsenbord biedt ook overeenkomsten met CRM-contacten.

‘Let op: Deze functie vereist Update 8'

Goed geïnformeerd: Meer informatie in een oogopslag

Inkomende gesprekken op de Mobile Android App

Afhankelijk van de instelling, zal het volledige scherm van de inkomende gespreksnotificatie u voorzien van zowel de identiteit van de beller als over de routering van het gesprek. Dit inclusief vermelding van de Inbound Rule als het gesprek via een Ring Group of Call Queue bij u komt.

Andere functies / verbeteringen

Waar mogelijk hebben we geprobeerd functies te synchroniseren met onze andere clients. Ook zijn er enkele problemen op andere locaties van het product opgelost, met name in de chatlijst, de groepsaanwezigheid en het tabblad Recente gesprekken.

Probeer Android Beta

Word vandaag nog lid van het 3CX Beta-test team en probeer de nieuwste Android Beta update! Download de app uit de Google Play Store en laat ons weten wat u ervan vindt op het Forum. Bekijk hier het changelog.