Upgraden naar v15.5, update 6 is nu nog eenvoudiger!

Wist u al dat v15.5, update 6 een aantal geweldige nieuwe functies heeft? Denk bijvoorbeeld aan een WebRTC-softphone in de webclient, slimmere smartphoneapps, SSL-beveiligingsupdates en meer. Het is van groot belang dat u zo snel mogelijk een upgrade naar het nieuwste servicepack uitvoert.

Gebruikers van versie 15.0 en 15.5

Om de upgrade probleemloos te laten verlopen, hebben we enkele hulpmiddelen ontwikkeld waarmee u uw telefooncentrale kunt upgraden naar Update 6. Deze hulpmiddelen zijn beschikbaar voor alle klanten die al gebruikmaken van versie 15.0 en 15.5, ongeacht of u een onderhoudscontract hebt.

Windows

Meld u aan bij de Windows-installatie waarop 3CX is geïnstalleerd, download dit hulpmiddel, pak het bestand uit en rechtsklik om “3CX WinUpdater.exe” uit te voeren als beheerder.


Afhankelijk van het aantal te installeren servicepacks worden de services meerdere keren gestart en gestopt. U ziet het onderstaande venster; sluit het niet.

Linux

Maak via SSH verbinding met de installatie waarop 3CX is geïnstalleerd en schakel naar ‘root‘ (gebruik hiervoor de opdracht ‘sudo su‘). Voer de volgende opdrachten in om de upgrade uit te voeren:

apt-get update
apt-get upgrade

Als u gebruikmaakt van een versie ouder dan v15.5 SP1, moet u de opdrachten twee keer uitvoeren omdat de nieuwere updates zich in een andere repository bevinden.

Versie 14 en ouder

Actief onderhoudscontract
Volg het normale upgradepad naar versie 15.5, update 6. Het laatste installatiebestand van 3CX bevat al update 6 en er hoeven geen upgrades te worden uitgevoerd zodra dit bestand is geïnstalleerd. Meer informatie vindt u hier.

Verlopen onderhoudscontract
Neem contact op met de klantenservice van 3CX voor meer informatie over uw upgrademogelijkheden: https://www.3cx.com/contact-form

By |November 6th, 2018|0 Comments

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express