Uw telelefooncentrale hosten op Microsoft AzureMicrosoft Azure is toegevoegd aan onze lijst met ondersteunde hosters in de cloud – een veelgehoord verzoek van onze gebruikers.

Nu kunt u een 3CX-installatie implementeren die binnen enkele minuten volledig geconfigureerd is en die u kunt beheren via uw Microsoft Azure-account. Ideaal als u al een gebruiker van Microsoft Azure bent en u uw webserver hoste op Azure, omdat u alles via één account kunt beheren en u gebruik kunt maken van uw kennis van Azure en tegelijkertijd flink kunt besparen!

De jaarlijkse kosten voor 3CX, zowel voor onderhoud als voor het abonnement, zijn lager dan de maandelijkse abonnementskosten van de meeste providers van telefooncentrales. Met Azure kunt u 3CX hosten op dezelfde locatie als waar u uw andere servers beheert. Daarmee realiseert u niet alleen flinke kostenbesparingen, maar behoudt u ook de volledige controle. Kies zelf welke IP-telefoons en SIP-trunks u wilt gebruiken en blijf de baas over uw eigen data!

De configuratie is kinderspel. U hoeft alleen maar uw abonnements-ID voor Microsoft Azure op te vragen.

Meer informatie hierover vindt u in de handleiding die we hebben gemaakt over het hosten van de 3CX-telefooncentrale in Microsoft Azure.