Uw steun is voor ons onmisbaar!

We kregen te maken met een grote beveiligingsaanval! Net als u – onze partners, onze resellers, onze verlengstukken van het 3CX-merk. Toch stond u trouw naast ons en ging u de uitdaging samen met ons aan. Uw steun was voor ons van groot belang. Daar doen we graag iets voor terug. We hopen dat u net zo blij bent met ons, als wij met u.

Gestes voor onze partners

We willen u proactief en praktisch bedanken. Dat doen we als volgt!

  • Ten eerste geven we 15% cashback over alle sales in 2023.
  • Ten tweede hebben we de partnerdoelen voor 2023 verlaagd.
  • Ten derde hebben we de vervaldatum van alle betaalde abonnementen verlengd met 3 maanden.
  • Tot slot hebben we onze 3CX 4GG FREE voor iedereen verlengd tot het einde van 2023.

Lees snel verder voor de details van de verschillende gestes, die letterlijk miljoenen waard zijn!

Cashback: 15% aan het einde van 2023

Als bedankje voor uw loyaliteit en om u tegemoet te komen in de impact die de 3CX-beveiligingskwestie had op uw business, geven we u aan het einde van 2023 15% cashback. Dit bedrag, 15% van uw inkomsten in 2023, wordt aan het einde van dit jaar toegevoegd aan uw 3CX-partneraccount, zodat u het kunt gebruiken voor de toekomstige aanschaf van licenties.

Partnerdoelen voor 2023 verlaagd

Om u te laten zien hoe blij we zijn met uw steun, en tegelijkertijd de toekomstige uitdagingen te erkennen, verlagen we de quota voor de inkomsten van partners in 2023. Lagere doelen betekenen eenvoudiger een hoger niveau bereiken, betekent meer voordelen en hogere marges. Het doel voor Brons blijft op 1000, maar het partnerniveau dat u aan het einde van 2023 hebt behaald, behoudt u gedurende 2024. Dat ziet er als volgt uit:

Partner-
niveau
Doel
Titanium 100.000
Platinum 35.000
Goud 17.500
Zilver 7.500
Brons 1.000

Verlenging van geplande wijzigingen voor 3CX 4 GG FREE

In de eerste dagen van de aanval wilden we onze dankbaarheid al tonen. Het was een directe reactie op direct gevaar. We hebben dit verder uitgebreid om u te tonen dat we voortdurend op de hoogte waren van de omvang van de aanval en de impact ervan. Alle 4 GG FREE-abonnementen, inclusief de deadline voor correcte registratie, en het aantal per partnerniveau, worden verlengd tot 31 december 2023.

Verlengde vervaldatum voor betaalde abonnementen

Tot slot, u zag het al, verlengen we al onze betaalde abonnementen met maar liefst 3 maanden.

Veerkracht dankzij leiderschap en loyaliteit

Het zijn stormachtige tijden, zowel voor 3CX als voor u, onze partners. We blijven ons echter richten op onze doelen en beloften. Uit onze investering in de samenwerking met Mandiant – een van de bekendste en meest gerespecteerde bedrijven in het cyberbeveiligings-ecosysteem – blijkt dat we ons inzetten om de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Natuurlijk gaan we alle informatie die we vergaren uit het doorlopende onderzoek gebruiken om ons beleid, onze werkwijzen en onze technologie verder te beschermen tegen toekomstige aanvallen. In een reseller-ecosysteem is dat indirect ook een investering namens u. Voorbij deze tegenslag, die ons nieuwe inzichten biedt, gaat 3CX een mooie toekomst tegemoet.

Blijf op de hoogte

Als CEO geef ik in de komende dagen een nieuwe verklaring met meer inzicht over wat er is gebeurd en hoe we daarmee omgaan.  Volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van aankondigingen en nieuwe blogs. Blijf op de hoogte van dit doorlopende onderzoek via onze RSS-feed. Neem deel aan het gesprek in ons speciale helpforum.