Alweer een award voor 3CX! V15.5 heeft de titel Business Software of the Year 2017 gewonnen, uitgereikt dor een van de grootste IT-magazines van het Verenigd Koninkrijk. PC Pro wordt met name gelezen door IT-professionals en publiceert nieuws en artikelen over de nieuwste technologieën, onderzoeksjournalistiek, technologische prognoses en analyses, en reviews, lab-resultaten en koopadvies. PC Pro is een autoriteit in de IT-wereld en de uitreiking van de PC Pro Awards is dan ook een niet te missen evenement.

3CX wint bij PC Pro Technology Excellence Awards 2017

Elk jaar zet PC Pro de beste technologische producten en services van de afgelopen 12 maanden op een rij. Er worden prijzen toegekend aan consumentenproducten zoals tablets en laptops, maar ook aan zakelijke apparatuur en software zoals servers en telefooncentrales.

De winnaars van de Technology Excellence Awards B2B werden bepaald door de redactie van PC Pro, die diverse producten in deze categorie recenseerde en uiteindelijk koos voor 3CX v15.5 als beste zakelijke software! PC Pro-redacteur John Honeyball is al jaren een frequent gebruiker van 3CX en in zijn ogen was de release van v15 het juiste moment om de UC-oplossing van 3CX te belonen met de titel Business Software of the Year.

Honeyball over zijn voorkeur voor 3CX:

Uitgebreid, met tal van functies, uitstekende ondersteuning, snelle functieverbeteringen en een strakke integratie met kwaliteitstelefoons. En dankzij de cloudservice is alles, behalve de telefoon, ook op locatie te gebruiken.”

Nick Galea, CEO van 3CX:

Geweldig dat 3CX erkenning krijgt voor zijn innovatieve rol op de markt voor zakelijke software, met revolutionaire zakelijke communicatie en drastisch lagere telecomkosten.