New Annual License and PricingBij 3CX willen zijn we niet alleen voortdurend bezig ons product verder te ontwikkelen, maar kijken we ook kritisch naar de manier waarop we zakendoen met onze klanten en partners. Onlangs hebben we onze prijsstructuur aangepast aan de actuele wisselkoersen en met gepaste trots presenteren we nu ook onze nieuwe jaarlicentie.

De jaarlicentie is verkrijgbaar voor alle productversies, is 12 maanden geldig, en kan per jaar worden verlengd, voor dezelfde prijs. U hebt al een licentie vanaf $149 voor de Standaard-versie, $189 voor Pro en $298 voor Enterprise. U kunt uw licentievorm wijzigen (van doorlopend naar jaarlijks en vice versa), maar dit wordt per geval door het 3CX-team verwerkt.

Daarnaast is de WebMeeting-licentie niet langer meer apart verkrijgbaar, maar vanaf nu onderdeel van de PBX-licentie. De Standaard PBX-versie is geschikt voor 10 deelnemers, de Pro-versie voor 50, en Enterprise voor 100. Dit geldt voor zowel doorlopende licenties als jaarlicenties.

Bekijk de nieuwe prijzen hier. Voor vragen over deze wijzigingen kunt u contact opnemen met uw reseller of 3CX-verkoopmedewerker.