3CX StartUP is bekroond met de MKB Proof Award 2022Bij de uitreiking van de MKB Proof Awards voor 2022 werd 3CX beloond om zijn cloud-native initiatief, 3CX StartUP. StartUP, ontwikkeld voor de moderne communicatiewereld sinds de pandemie, werd gekenmerkt als een “onmisbare cloud-native oplossing met veel mogelijkheden”.

3CX StartUP is een IP-telefooncentrale in het klein, toegespitst op de behoeften van het MKB en start-ups, en in slechts 2 minuten te installeren. 3CX draagt zorg voor de configuratie, systeemupdates en hosting. De oplossing biedt bovendien een voorgeconfigureerde SIP-trunk, digitale receptionist en routering van inkomende oproepen. Eenvoud in optima forma!

Dankzij een uitgebreid pakket met functies, zoals live chat, en sms- en WhatsApp-integraties, kunnen kleine en middelgrote ondernemingen eenvoudig nieuwe klanten aantrekken en hun huidige klanten behouden. Ook het budgetvriendelijke StartUP FREE, dat blijvend gratis voor maximaal 10 gebruikers, werd geprezen.

Elk jaar worden de MKB Proof Awards uitgereikt aan bedrijven die onder andere de beste software of hardware voor het MKB ontwikkelen. Experts van WINMAG Pro en Baaz kiezen de winnaars op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen van bedrijven. Het MKB Proof-waarmerk fungeert als een soort kompas voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar toonaangevende zakelijke communicatieoplossingen die binnen hun budget passen.

Ga voor meer informatie naar: https://baaz.nl/mkb-proof-award-2022-3cx-startup