3CX perpetual licenties gaan EOL vanaf versie 20.

De nieuwe versie van 3CX zal niet langer beschikbaar zijn als perpetual licentie. Vanaf 26 juli 2023 worden er geen maintenance renewals meer verkocht. Zoals u zich zult herinneren was maintenance gekoppeld aan een perpetual licentie. Na verloop van tijd is duidelijk geworden dat dit een ouderwetse manier is om producten te verkopen. Met de snelle veranderingen in de IT- en beveiliging zijn onderhoud en perpetual licenties niet langer actueel!

Kan ik op V18 Perpetual blijven totdat mijn Maintenance verloopt?

Als het Annual model van 3CX niet bij u past, bieden wij u graag een refund voor het resterende deel van uw Perpetual Maintenance. Dit geeft u de tijd om een andere PBX-oplossing te vinden. Houd er rekening mee dat als u voor deze optie kiest, 3CX in de toekomst niet meer beschikbaar zal zijn voor u omdat uw account op een zwarte lijst wordt geplaatst. Vanaf versie 20 zal 3CX geen ondersteuning meer bieden voor Perpetual licenties.

Moet ik iets doen?

Nee, uw perpetual licentie wordt automatisch omgezet naar een annual licentie.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Twitter en LinkedIn voor blog updates. Meld u aan op het 3CX Community Forum en vertel ons wat u vindt van de nieuwste functies!