Hotfix opgenomen in herziene definitieve versie.

Eerder deze maand hebben we V18 Update 8 uitgebracht. Hoewel dit niet van invloed was op alle installaties, betekende het dat tijdens het onderzoek, Update 8 tijdelijk was gepauzeerd. De hotfix voor public interface/default gateway installaties is nu opgenomen in de herziene Update 8 Final. Dit blog is een samenvatting van waar we nu staan staan en wat u mogelijk moet doen – vooral als uw Subscription binnenkort moet worden vernieuwd!

Toegang tot License Page & Renewals

Update 8 hotfix 3cx management console licentie instellingen voor renewals

Door de SSL-certificaatvernieuwing op de licentieserver is het noodzakelijk voor update 8 om uw licentie te activeren of te verversen nadat u uw abonnement hebt vernieuwd.

Zit u op update 7 of lager, dan kunt u geen toegang krijgen tot de licentiepagina. U moet updaten naar versie 18 update 8. Dit is niet van toepassing als u update 8 & 7A gebruikt.

Als uw licentiesleutel binnenkort verloopt, moet u update 8 installeren om toegang te krijgen tot de licentiepagina waar u uw subscription kunt vernieuwen of verversen. Als u uw abonnement niet hebt vernieuwd vóór de vervaldatum en u niet op U8, dan is opnemen met ons klantenserviceteam de enige optie. Deze u zal begeleiden bij de volgende stappen om door te gaan met uw vernieuwing.

Hoe u V18 Update 8 kunt krijgen

Dit is de definitieve versie 18 update 8 en is geschikt voor productiesystemen. Gebruikers kunnen de update krijgen via de management console. Update naar New 18.0 Update 8 Final.”

Bekijk hier het changelog.

Vooruitkijken

We zijn momenteel bezig met de voorbereiding van Update 8A met enkele verbeteringen en fixes. Meer hierover in de komende dagen.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Wij hechten enorm veel waarde aan uw mening. We kijken uit naar uw feedback in het Product Releases Forum.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Twitter en LinkedIn voor blog updates.