Alle StartUP-instances zijn geüpgraded naar Update 6 en bieden nu ondersteuning voor deskphones. Dat betekent dat u IP-telefoons kunt configureren die u gebruikt achter een SBC-routertelefoon of een conventioneel SBC-apparaat als een Raspberry Pi of Debian-instance.

Nieuwe installaties voor hosted proefversies en NFR hosted instances draaien nu ook op Update 6, met alle voordelen van de U6-functies.

SBC-geschikte telefoons

fanvil yealink

Geselecteerde IP-telefoons van Fanvil en Yealink kunnen nu worden gebruikt als SBC-toestel én als normale telefoon. U hebt dus geen afzonderlijk apparaat meer nodig. Bovendien zijn de nieuwe “routertelefoons” veel eenvoudiger te configureren dan een afzonderlijke SBC. Via één SBC-telefoon kunt u verkeer naar maximaal tien telefoons leiden.

De configuratie en provisionering van IP-telefoons is een fluitje van een cent via onze nieuwe RPS-server. De gidsen zijn bijgewerkt voor ondersteunde telefoons en voorkeurstelefoons.

Lees het blog over Update 6 Alfa voor meer informatie over de functies van Update 6. Hier vindt u een nieuwe set beheerdershandleidingen.

Hoe bemachtigt u 3CX StartUP?

Bestaande klanten: Ga naar de pagina ‘My Systems’ van het klantenportaal en klik op ‘Add System’ in de rechterbovenhoek. Selecteer ‘Hosted by 3CX’ > ‘Up to 10 users – 3CX StartUP’.

Nieuwe klanten: Registreer u voor een nieuw 3CX StartUP-account en volg de 4 eenvoudige stappen van de configuratiewizard.

Bekijk het wijzigingsoverzicht voor meer informatie over deze versie.