We hebben zojuist een nieuwe bèta uitgebracht voor de 3CX iOS-app, beschikbaar via TestFlight. De nieuwe bèta bevat bug fixes en verbeteringen van de vorige bètaversie, die vorige maand werd uitgebracht.

Gesprekken opnieuw verbinden

De nieuwste bèta maakt automatisch opnieuw verbinding als u tijdens een gesprek van netwerk wisselt, bijvoorbeeld van WiFi naar 4G. U kunt dus vrij rondlopen, zonder zorgen.

Vernieuwde UI

Nieuwe iOS-app bèta met optie voor kopiëren van chats

Wellicht had u de vernieuwde uitstraling van de nieuwe iOS-app al gezien. De app is niet alleen netter geworden, maar ook uitgebreid: u beschikt nu over een keuzeschakelaar voor de audio tijdens gesprekken, groepsfilters en avatars in “Status” en “Contactpersonen”. Bovendien kunt u nu chatberichten kopiëren. En als u tijdens een gesprek een normale oproep ontvangt op uw mobiele telefoon, hoort u een subtiele pieptoon.

Gespreksencryptie

De nieuwste versie van onze iOS-app is veiliger dan ooit: de app maakt optimaal gebruik van tunnelencryptie in V16 zodat uw gesprekken beveiligd zijn. Ziet u het kleine slotje rechtsboven in uw scherm?

Zoals bij elke bèta zijn we ook nu weer benieuwd naar uw feedback, zodat we deze build kunnen verbeteren voor de definitieve versie.

Zelf proberen?

U kunt de bètaversies proberen via TestFlight. U dient te beschikken over iOS v13 of hoger en V16 update 5 of hoger. Door de vereisten van de nieuwe Apple Push Notification-service (APNs) is update 5 niet compatibel met Windows-versies ouder dan versie 10 of Server 2016.

Bekijk het volledige wijzigingsoverzicht.