week eerder op vakantieDe temperaturen schieten al weken door het dak en de airco’s draaien op volle toeren. De kinderen hangen inmiddels de hele dag aan hun smartphone en jij moet nog even de laatste zaken afronden voor werk. Het is bijna tijd voor vakantie!

Bijna…binnenkort…. eerst nog wat zaken met veel tekst en uitleg overdragen aan collega’s. Dan wat projecten vroegtijdig afronden. Mogelijk nog een paar dagen overwerken en dan…gestrest op reis.

Waarom al die drukte en stress op het laatste moment? Ik begrijp het wel. Je gaat straks op vakantie en je wilt genieten van je gelato in Sicilië of van je Pino Gris aan de Côte d’Azur. Je wilt je geen zorgen maken over zaken die je hebt achter gelaten… Maar moet je je zorg negeren? Wil je straks urenlang in de auto of in dat benauwde vliegtuig zitten…stijf van de stress?

Ga gewoon een week eerder op vakantie!

Hoe dan?…..Het behoeft misschien wat uitleg. 10-12 jaar geleden deed de smartphone zijn intrede. Door deze enorme technologische vooruitgang ontstond er een nieuwe trend. Bereikbaarheid in de palm van je hand. Niet alleen telefonische bereikbaarheid, maar ook mail, video en chat. De geboorte van het nieuwe werken.

Ik daag je uit!
Profiteer van moderne technologie. Ga een week eerder op vakantie, zonder stress! Draag over wat mogelijk is en gebruik 3CX voor je bereikbaarheid op je vakantie adres. Wees beschikbaar voor die urgente en belangrijke zaak waar je de regie wilt houden. Voer dat laatste conferentiegesprek dat de doorslag geeft. Presenteer die cijfers nog even via een screen share en sluit die grote deal in een videogesprek. 3CX maakt het mogelijk, waar, wanneer en hoe je maar wilt.

3CX en een internetverbinding. Dat is alles wat je nodig hebt op je smartphone of laptop. En laten we eerlijk zijn, die zijn bijna altijd en bijna overal voor handen. Zonder plugin of extra software, toegang tot de complete UC oplossing, inclusief telefoon, fax, voicemail, videoconferentie (laat je collega’s zien dat je aan het zwembad zit) en collaboration tools.

Niets houdt je tegen !