Flexibele werkplekken, iedereen altijd overal bereikbaarDe vraag naar flexibele werkplekken is de laatste jaren enorm gegroeid. Flexibele kantoorconcepten kennen de grootste groei in de 4 grote steden aangezien hier de grootste groep “Millenials” woont. Deze groep werkt het liefst in de stad, kent een beperkte scheiding tussen werk en privé en hecht meer waarde aan beleving. Niet iedere dag op dezelfde plek zitten dus en lang leve de flexibiliteit!

“Hotellisering” van werkplek

Het faciliteren en organiseren van de werkplek speelt een steeds grotere rol. Voor de kantorenmarkt wordt het zelfs steeds meer een standaard. Niet alleen start-ups, maar ook kleine bedrijven, reguliere MKB-ers en projectteams maken gebruik van deze diensten. Flexibel werken stelt men in staat om snel met verschillende afdelingen samen te werken op de juiste plek.

Hoe ondersteunt 3CX de flexibele werkplekken

  1. Iedereen altijd bereikbaar – op kantoor, onderweg of vanuit huis. De unieke Reconnect Control bij de mobile apps garandeert een perfecte verbinding. Door deze technologie schakelt de app automatisch tussen Wi-Fi en 4G waardoor gebruikers zich vrij kunnen bewegen.
  2. Geschikt voor iedere omgeving – bouw, industrie of de zorg. De nieuwste Wi-Fi toestellen hebben krachtige batterijen, werken op 2.4 én 5.0GHz en soms zelfs IP68 certificering. Vaak zijn de toestellen gericht op een bepaalde niche, dus zeer geschikt voor het type omgeving
  3. Voor ieder budget – 3CX en de apps voor mobile devices zijn beschikbaar vanaf €0,-. Bureautoestellen en DECT zijn beproefde technologieën voor een scherpe prijs. Tot 10 handsets op één zender, perfect voor individuele kamers. Voor grotere oppervlaktes behoort DECT roaming (MultiCell) tot de mogelijkheden. 3CX ondersteunt een brede reeks aan DECT oplossingen.
  4. Uniforme beleving – ongeacht de device, de extensie is overal gelijk. Gesprekken, video conferenties, webinars en collaboration, de bediening is overal even intuïtief.

Nieuwe technologieën vragen om een andere manier van werken. Een werkomgeving is efficient als sterk als de zwakste schakel. Zorg voor de juiste materialen in combinatie met de meest flexibele, schaalbare en veelzijdige pbx.