De Update 3 Alpha is net vrijgegeven om onze stroom van midzomer updates met een klapper te beëindigen… en deze is niet te missen! Naast vele fixes, updates en verbeteringen zijn ook nieuwe functies toegevoegd. Denk aan ingebouwde DNS, reconnect connectivity bediening, net gelanceerde Android en iOS apps, nieuwe audio functies en drag-and-drop bijlagen in Web Client’s “Chat”.

Nieuwste update voor meer intensiteit

Nieuwe DNS mogelijkheden voor SIP Trunks beschikbaar in 3CX V16 Update 3

Deze nieuwe Alpha versie biedt de volgende verbeteringen en upgrades:

  • Nieuwe DNS mogelijkheden voor SIP Trunks – de nieuwe “Auto Discovery” met transport en IP mode biedt beter beheer en meer flexibiliteit bij DNS-resolutions. Dit is een enorme upgrade voor SIP trunks. Probeer het eens uit, wij ontvangen graag uw feedback.
  • Ad Hoc Reconnect – gebruik de nieuwste Android Beta app om naadloos te schakelen tussen WiFi en 3G/4G netwerken bij verplaatsing.
  • Live Chat and Talk Website Code Generator – deze nieuwe tool in “Settings” > “WordPress/Website Integration” helpt u met het specificeren van de Live Chat and Talk functies en het genereren van een configuratie om te gebruiken in uw website.
  • Smartphone Provisioning Badges – de geupdate Web Client UI bevat nu ook snelkoppelingen voor iOS en Android apps voor smartphones die niet zijn geprovisioned.
  • Bridges in SIP Trunks – voor een schonere Management Console UI, zijn de Bridges-functies nu samengevoegd in SIP-trunks, samen met de relevante VoIP-gateways en SBC’s.
  • Nieuw ondersteunde toestellen – de nieuwste Alpha ondersteunt de nieuwe Intelbras TIP 120 en TIP 125 toestellen.

Dat is nog niet alles

Download de laatste 3CX iOS en Android apps en probeer de nieuwe functies

Probeer de nieuwe Update 3 Alpha functies met de nieuwste releases voor het beste effect.

  • Nieuwe Android Beta App – introduceert een nieuwe en flexibele UI, beveiligde gesprekken via tunnelencryptie en call reconnect functie. Ga naar 3CX Beta Program om u aan te melden en om de nieuwe Android Beta app te downloaden via de Google Play Store.
  • Nieuwe iOS App – biedt verbeterde IPv6 ondersteuning, out-of-the-box tunnel encryptie en chat functionaliteit als bij de Web Client. Meer functies volgen voor nog voor meer gelijkenis met de Android App. Houdt deze link dus in de gaten.

Vereisten & Bekende problemen

  • V16 Update 3 Alpha, de nieuwe Android Beta en iOS apps vereisen een geldig, niet zelfondertekend, SSL-certificaat.

Upgraden

Klik op “Updates” in het Dashboard van de Management Console, selecteer “v16 Update 3 Alpha” en klik op “Download Selected” om deze update te installeren.

Als alternatief kunt u de v16 Update 3 Alpha ook downloaden via:

Bekijk het wijzigingen logboek voor deze versie en geef ons uw feedback via het community forum.

Belangrijk: De Alpha versie is voor evaluatie doeleinden en is niet aanbevolen voor productie omgevingen. Deze versie is niet gedekt onder de support SLA.