3CX gaat voor goud met twee Best Choice Awards van WinMag Pro

WinMag Pro Awards 20173CX wint opnieuw! Deze keer heeft de bekroonde telefooncentrale van 3CX twee awards ontvangen van WinMag Pro. Bij de Choice Awards 2017 van het Nederlandse tijdschrift sleepte 3CX de awards voor MKB Best Choice en Editor’s Choice in de wacht. WinMag Pro wordt gelezen door circa 65.000 bedrijfs- en IT-professionals en decision makers, en wordt beschouwd als een betrouwbare informatiebron op het gebied van nieuws, producten en ontwikkelingen in de IT- en communicatiesector.

Elk jaar presenteert WinMag Pro de Best Choice Awards voor het midden- en kleinbedrijf, voor de beste oplossingen op het gebied van hardware, software, unified communications, cloud, beveiliging en meer. 3CX is er trots op voor het tweede jaar op rij awards in ontvangst te mogen nemen van dit gerenommeerde en informatieve dagelijkse platform voor serieuze IT-hobbyisten en -professionals.

De Best Choice Awards voor het MKB worden toegekend door de redactie van WinMag Pro. Daarbij wordt gekeken naar prijs, bruikbaarheid, functionaliteit en algemene kwaliteit. 3CX scoorde uitmuntend op alle punten en voor editor Peter Guldenpfennig was dat dan ook de reden om 3CX v15.5 te belonen met de Editor’s Choice Award 2017.

Guldenpfennig over deze beslissing:

“3CX behaalde een prachtige score op alle criteria. Een van de sterke punten is het gebruik van WebRTC-technologie, waardoor de 3CX telefooncentrale een UC-oplossing is die met kop en schouders uitsteekt boven andere producten. De schaalbaarheid van de oplossing is ook een plus, samen met de technologie op basis van open standaarden die de basis van de telefooncentrale vormt. Ik was ook erg ook onder de indruk van de flexibiliteit van het product, van de mogelijkheid om API’s te integreren.”

Lees het volledige verslag voor meer informatie over de award.

By |February 1st, 2018|0 Comments