Blijf up-to-date met 3CX – Upgrade GRATIS

Houd uw telefooncentrale up-to-date - upgrade gratis

Geen systeemupdates nodig…

Hoewel we “gewoon een telefooncentrale” zijn, brengt 3CX regelmatig nieuwe releases uit en vragen we onze gebruikers up-to-date te blijven. Het gebeurt dan ook meermaals dat klanten terugdenken aan hun oude telefooncentrale en zeggen dat die niet zo vaak bijgewerkt hoefde te worden.

Dat klopt, maar dat was een ouderwetse telefooncentrale in de vorm van hardware, die via eigen kabels was verbonden met de PSTN en met vaste telefoons. Dat systeem kwam niet in aanraking met de buitenwereld en was meestal niet eens geschikt voor internetverbindingen. Natuurlijk heb je dan maar weinig updates nodig.

Ontwikkeld voor internet en moderne communicatie

3CX is ontwikkeld voor internet, en dat is in uw voordeel. U kunt uw smartphone gebruiken om overal te bellen. U kunt een browser openen en met iedereen een videovergadering houden. U kunt een SIP-trunk gebruiken om te profiteren van lage belkosten en altijd te beschikken over uw telefoonnummers. U kunt 3CX met een gerust hart verbinden met internet, omdat we u beschermen tegen de nieuwste SIP-aanvallen.

Dat betekent echter wel dat er een wisselwerking met de nieuwste versies van smartphones nodig is, en dat clients worden bijgewerkt voor elke nieuwe versie van iOS of Android. Het betekent ook dat we ervoor moeten zorgen dat ons videoplatform geschikt is voor de nieuwste browserversies. En voor een goede beveiliging met de nieuwste mechanismen en certificaten is het nodig dat u de nieuwste versie van 3CX gebruikt.

Natuurlijk kunnen we verschillende codebases gebruiken en oude versies steeds maar weer updaten, maar dan zouden de kosten van 3CX al snel verdriedubbelen. En dan moeten we nog maar ontwikkelaars zien te vinden die zoiets willen doen: oud spul updaten in plaats van innoveren en nieuwe functies voor het nieuwste platform bouwen.

Upgraden is makkelijk en gratis

We begrijpen maar al te goed dat het upgradeproces zo eenvoudig mogelijk moet zijn als we ervoor willen zorgen dat u up-to-date blijft. Daar hebben we dan ook hard aan gewerkt. V15.5 is een in-place upgrade van v15. De upgrade neemt slechts enkele minuten in beslag. Met de Debian Linux-versie kunt u bijwerken naar de nieuwste versie van Debian zonder dat u aan het besturingssysteem hoeft te komen!

Ook als u v14 gebruikt is de upgrade een fluitje van een cent. Maak een back-up van uw telefooncentrale, installeer v15.5 en herstel uw configuratie. U bent in een mum van tijd klaar.

Is uw onderhoudsperiode verstreken? Ook dat is geen probleem. Zet uw licentie gratis om naar een jaarlicentie voor dezelfde versie en dezelfde grootte. Maak nu meteen gebruik van onze aanbieding.

Vanaf 1 januari 2018 maken de smartphoneclients niet langer verbinding met v14-systemen. V14 kan natuurlijk wel worden gebruikt zonder smartphoneclients, maar we hopen dat u een upgrade naar de nieuwste versie uitvoert!

Leave a Reply