3CX verzekert zich van een plek in de Top 50 van Best Customer Service Products!

De G2 Best Software Awards zijn uitgereikt, en 3CX is opgenomen als een van de Top 50 Customer Service Products in 2024.

Trending op de #1 Software Recensie Site

G2 Top 50 Badge

We hebben de 39e plaats behaald in ‘Best Customer Service Products’, uit 145.000 vermelde producten op G2! Bekijk de volledige lijst.

Het is een eer om te worden benoemd onder de beste softwaretools op G2, de grootste software-recensie site met jaarlijks meer dan 90 miljoen gebruikers.

Dit volgt op de 204 badges die 3CX in 2023 heeft ontvangen van G2, waarmee het zich als ‘Leader’ heeft gevestigd tussen vergelijkbare producten in de branche.

Over de G2 Best Software Awards

Elk jaar publiceert G2 de Best Software Awards, bestaande uit meer dan 30 lijsten die ‘s werelds beste softwarebedrijven en producten rangschikken.

Deze lijsten zijn gebaseerd op geverifieerde gebruikersrecensies en openbare marktpresentatiegegevens, en erkent de top 1% van veel beoordeelde producten op G2!

Hoor het van onze Klanten

Wij danken onze gebruikers die de tijd hebben genomen om hun recensie te schrijven. Jullie feedback heeft 3CX geholpen zijn status als marktleider te behouden – jaar na jaar.

Bekijk wat onze klanten zeggen!

5 sterren reviews voor 3CX op G2

Heb je nog geen recensie achtergelaten? Ga naar G2 en deel je ervaringen.