Kies tussen een compacte weergave met initialen of een uitgebreidere weergave met volledige namen.

De nieuwste Windows Softphone Beta 4 is nu te downloaden en introduceert extra weergaveopties in het BLF-paneel. Daarnaast hebben we contextmenu-opties toegevoegd aan de app. Deze vereenvoudigen het beheer van oproepen, voicemails en contacten.

Een hele nieuwe toevoeging in deze release is het icoon voor voicemailtranscriptie. Klik met de rechtermuisknop op het icoon naast uw voicemail en lees de transcriptie van de ontvangen voicemail.

BLF-paneel weergaveopties

BLF-paneelweergaveopties

Gebruikers kunnen nu kiezen tussen een compact BLF-paneel dat enkel initialen toont, of een breder paneel dat volledige namen weergeeft. Bij de compacte weergave verschijnt bij het over de initialen bewegen de volledige naam en status.

Voicemailtranscripties

BLF-paneel Voicemail Transcriptie

Lees direct voicemailtranscritpties in plaats van deze te beluisteren.Voicemailtranscripties verschijnen nu als een apart bestandspictogram naast de voicemail. Via de rechtermuisknop opent u een nieuw contextmenu om de transcriptie te lezen.

Contextmenu Oproepgeschiedenis

Contenxtmenu Oproepgeschiedenis

U komt in het contextmenu via de rechtermuisknop op een contact in de Oproepgeschiedenis-scherm. Hiermee zijn een reeks snelle functies binnen handbereik. Gebruikers kunnen nu met een enkele klik bellen, voicemails achterlaten en e-mails versturen. Dit menu biedt ook de mogelijkheid om nummers te kopiëren en contacten toe te voegen of te bewerken.

Belopties voor Contacten

Contextmenu Contacten

Het contextmenu voor Contacten is verbeterd, vooral voor contacten met meerdere telefoonnummers. Bij het bellen van een contact kunt u nu kiezen welk specifiek nummer u wilt gebruiken.

Belopties voor Teams

Contextmenu Teams

Ook de contextmenu-opties voor Teams zijn verbeterd. Gebruikers kunnen nu kiezen om te bellen naar het extensienummer of een geregistreerd mobiel nummer van een teamlid.

Andere wijzigingen en verbeteringen

  • Het opschonen van nummers
  • Het kopiëren van nummers
  • Bellen via het Telephone Link Protocol zal niet direct resulteren in bellen

Probeer de Nieuwste Beta

Download en probeer vandaag nog de nieuwste Windows Softphone! Beschikbaar in de Microsoft App Store. Bezoek ons speciale Windows Softphone Forum en deel uw ervaringen.

Raadpleeg de handleiding voor instructies over het installeren en configureren van de nieuwe 3CX Windows softphone-app.