De nieuwste update voor de 3CX Session Border Controller (SBC) verbetert de prestatiesDe 3CX SBC is een populaire service die door veel van onze gebruikers wordt ingezet voor quality of service, een verbeterde beveiliging of omwille van connectiviteit. Deze nieuwste update verbetert de prestaties van de 3CX Session Border Controller (SBC) en is dus ideaal voor alle gebruikers, ongeacht waarvoor u de SBC gebruikt.

Om te beginnen hebben we het standaardaantal RTP-poorten verhoogd van 8 naar 32 en in het geval van een servicefout wordt de SBC automatisch opnieuw opgestart. Daarnaast is deze nieuwe update geschikt voor Debian 9 en Raspberry Pi (gebruikers van Debian 8 dienen de vorige versie van de SBC te blijven gebruiken tot zij een upgrade uitvoeren naar Debian 9).

Ook de volgende functionaliteit is toegevoegd:

  • De SBC wacht tot er een IP-adres is toegewezen en start pas daarna met de initialisatie. Hiermee wordt voorkomen dat u voortdurend een RDP of SSH moet uitvoeren op de SBC-machine en de service opnieuw moet opstarten.
  • Automatisch opnieuw opstarten om 3:00 uur is verwijderd.
  • Elke zondag wordt er gecontroleerd of er een nieuwe SBC-update beschikbaar is.
  • In Windows wordt de SBC met vertraging opgestart.
  • De SBC-repository’s zijn gecombineerd met de 3CX-telefooncentrale. Nu bevinden de 3CX-telefooncentrale, SBC Debian 9 en SBC Raspberry Pi zich in dezelfde repository.
  • De log bevat nu timestamps voor eenvoudigere probleemoplossing.

Bekijk het volledige wijzigingsoverzicht.

Downloadkoppelingen:

Gebruikers van Debian 9 of Raspberry Pi moeten de volgende opdrachten uitvoeren om de SBC handmatig te installeren:

wget http://downloads.3cx.com/downloads/sbc/3cxsbc.zip
sudo bash 3cxsbc.zip

Documentatie

We zien uw reactie graag tegemoet in het gedeelte Opmerkingen.