H264 intercom ondersteuning en uitbreiding zoekfunctie voor contacten.

De nieuwste release van onze iOS app is beschikbaar voor TestFlight leden.

We zijn niet langer geblokkeerd door licentieregels. We hebben nu H264-ondersteuning toegevoegd voor uw SIP-telefoons en deurintercoms! Ook de zoekfunctionaliteit is uitgebreid. Via de nieuwe CRM zoekfunctie kunt u nu sneller en efficiënter contact opnemen met uw klanten. Lees verder voor meer details.

H264 ondersteuning: Maak van een Gesprek een Videogesprek met uw Intercom

h264 codec support iOS

De nieuwe iOS client heeft nu ondersteuning voor H264 codec. Hierdoor kunt u videogesprekken voeren met SIP-telefoons en intercoms die H264 ondersteunen. Bezoekers kunnen gewoon op de toets drukken. Deze is aan uw extensie toegewezen en u ontvangt een normaal gesprek. Vervolgens is deze te upgraden naar een videogesprek. De deur openen gaat via een code invoeren die vooraf is geconfigureerd in de WebUI van de deurintercom.

Zoeken in CRM: Resultaten van Contacten, PBX en CRM

U kunt nu uw CRM-contacten doorzoeken vanuit de Contacten pagina zonder dat deze contacten gesynchroniseerd zijn met uw extensie. Voer een zoekopdracht uit naar een contactpersoon op naam, e-mail of mobiel nummer. Onze app toont  nu de matches, niet alleen vanuit de PBX of uw iOS-contactpersonen maar ook vanuit de CRM-software van uw voorkeur.

De zoekresultaten voor CRM zijn beschikbaar wanneer:

  • Zoeken in het Contacten-scherm
  • Een sms versturen
  • Deelnemers toevoegen aan een geplande vergadering
  • Een lopend gesprek doorverbinden

Let op: Deze functie vereist Update 8

Andere Functies en Fixes

Het ontwerp voor  Presence detectie van teamleden is aangepakt voor alle schermen. Dit heeft een probleem in bepaalde iOS-schermen – Recents en Voicemails – opgelost waar de status niet werd bijgewerkt tijdens het runnen. Verdere herziening is uitgevoerd in actieve conferenties om ervoor te zorgen dat alle informatie juist wordt getoond. Er zijn ook verbeteringen aangebracht in chats die zorgen voor een snellere en betrouwbaardere gebruikerservaring, zelfs als de verbinding met internet is verbroken.

Bekijk het volledige changelog.

Word lid van het Beta Testteam

Word lid van het 3CX Beta testteam. Meld u vandaag nog aan bij iOS TestFlight. Probeer de nieuwste iOS Beta update en laat ons weten wat u ervan vindt.

Bezoek het Forum en vertel ons wat u ervan vindt.