In enkele minuten een veilige en gratis telefooncentrale in de cloud: spring op de PBX ExpressNieuwe implementatietool configureert 3CX gratis in een cloud naar keuze

LONDEN, 16 MAART 20173CX, ontwikkelaar van de next-gen UC-oplossing op softwarebasis, kondigt zijn nieuwste productontwikkeling aan. PBX Express is een online wizard waarmee gebruikers en resellers eenvoudig een volledige telefooncentrale kunnen configureren in een cloud naar keuze.

PBX Express is ideaal voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een volledig functionele telefooncentrale die in de cloud kan draaien en waarover zij de volledige controle hebben, voor een fractie van de kosten van andere cloudoplossingen. Klanten zijn ook volledig vrij in de keuze voor SIP-trunks en -apparatuur, en kunnen gebruikmaken van tal van productiviteitsverhogende functies. Denk hierbij aan softphone- en smartphoneclients voor Windows, Mac, iOS en Android; aanwezigheid, chat en geïntegreerde videoconferenties; een onbeperkt aantal extensies, 8 gelijktijdige gesprekken en 5 conferentiedeelnemers; en dat allemaal gratis!

Nick Galea, CEO van 3CX:
“Met PBX Express is implementatie van 3CX in de cloud een fluitje van een cent, en daarbij kun je kiezen uit een van de vele toonaangevende maar betaalbare cloudproviders. Behoud de controle, verlaag de kosten.”

Gebruikers worden in acht stappen geholpen bij het opzetten van een volledig nieuwe telefooncentrale op Google Cloud, Amazon of een willekeurige andere VPS-provider op basis van OpenStack. Bovendien zijn dezelfde functies, instellingen en beheeropties beschikbaar als in de bestaande lokale en cloudversies van 3CX.

3CX-partners kunnen managed hosting aanbieden via een toonaangevende cloudprovider

Met PBX Express kunnen resellers eenvoudig onder hun eigen account een speciale instance van 3CX opzetten bij een van de toonaangevende cloudproviders, en deze instance volledig beheren voor de klant. 3CX-partners hoeven niet meer te investeren in hardware en speciale servers om een complexe, gedeelde 3CX-installatie op te zetten.

Over 3CX (www.3cx.nl)

3CX is de ontwikkelaar van een communicatieoplossing op basis van open standaarden; een innovatief systeem voor zakelijke connectiviteit en samenwerking dat eigen telefooncentrales vervangt. Met de bekroonde software kunnen grote en kleine bedrijven hun telecomkosten verlagen, hun productiviteit verhogen en hun klantbeleving optimaliseren.

3CX biedt een complete en gebruiksklare unified communications-oplossing met geïntegreerde videoconferenties; apps voor Android en iOS; en integratie van live chat op websites, sms en WhatsApp-berichten.

Wereldwijd wordt 3CX gebruikt door 600.000 klanten. 3CX is een internationaal bedrijf met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Rusland en Australië. Volg 3CX op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.