In enkele minuten een veilige en gratis telefooncentrale in de cloud: spring op de PBX Express

In enkele minuten een veilige en gratis telefooncentrale in de cloud: spring op de PBX ExpressNieuwe implementatietool configureert 3CX gratis in een cloud naar keuze

LONDEN, 16 MAART 20173CX, ontwikkelaar van de next-gen UC-oplossing op softwarebasis, kondigt zijn nieuwste productontwikkeling aan. PBX Express is een online wizard waarmee gebruikers en resellers eenvoudig een volledige telefooncentrale kunnen configureren in een cloud naar keuze.

PBX Express is ideaal voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een volledig functionele telefooncentrale die in de cloud kan draaien en waarover zij de volledige controle hebben, voor een fractie van de kosten van andere cloudoplossingen. Klanten zijn ook volledig vrij in de keuze voor SIP-trunks en -apparatuur, en kunnen gebruikmaken van tal van productiviteitsverhogende functies. Denk hierbij aan softphone- en smartphoneclients voor Windows, Mac, iOS en Android; aanwezigheid, chat en geïntegreerde videoconferenties; een onbeperkt aantal extensies, 8 gelijktijdige gesprekken en 5 conferentiedeelnemers; en dat allemaal gratis!

Nick Galea, CEO van 3CX:
“Met PBX Express is implementatie van 3CX in de cloud een fluitje van een cent, en daarbij kun je kiezen uit een van de vele toonaangevende maar betaalbare cloudproviders. Behoud de controle, verlaag de kosten.”

Gebruikers worden in acht stappen geholpen bij het opzetten van een volledig nieuwe telefooncentrale op Google Cloud, Amazon, OVH of een willekeurige andere VPS-provider op basis van OpenStack. Bovendien zijn dezelfde functies, instellingen en beheeropties beschikbaar als in de bestaande lokale en cloudversies van 3CX.

3CX-partners kunnen managed hosting aanbieden via een toonaangevende cloudprovider

Met PBX Express kunnen resellers eenvoudig onder hun eigen account een speciale instance van 3CX opzetten bij een van de toonaangevende cloudproviders, en deze instance volledig beheren voor de klant. 3CX-partners hoeven niet meer te investeren in hardware en speciale servers om een complexe, gedeelde 3CX-installatie op te zetten.

Probeer PBX Express hier.

Over 3CX (www.3cx.nl)

3CX is een channel company en is de ontwikkelaar van het 3CX Phone System en 3CX WebMeeting. Het 3CX Phone System voor Windows is een software-based, open standard platform dat zorgt voor innovatie op het gebied van communicatie en de afhankelijke PBX vervangt. Het 3CX Phone System verlaagt de telefoonkosten, geeft de productiviteit en mobiliteit een boost met de 3CX Phone clients voor iOS, Android, Mac en Windows

3CX WebMeeting is een web conferencing oplossing die WebRTC technologie optimaal gebruikt en daarmee de noodzaak voor aanvullende plugins of clients elimineert. Browser naar browser communicatie, click-2-call en geavanceerde online classroom features zijn slechts enkele van de populaire eigenschappen van 3CX WebMeeting

Meer dan 50.000 gebruikers wereldwijd, waaronder een aantal toonaangevende ondernemingen en organisaties, zoals Boeing, McDonald’s, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods en Pepsi, maken gebruik van het 3CX Phone System. Om haar mondiale aanwezigheid te waarborgen heeft 3CX kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hong Kon, Zuid Afrika, Rusland en Australie. Bezoek 3CX op Facebook, Twitter en Google+.

Leave a Reply