Een nieuwe, grotere en betere GRATIS licentie bij v15.5 Update 3

3CX v15.5 Update 3 heeft een nieuwe, gratis PBX-licentieUpdate 3 is nu verkrijgbaar en is voorzien van een nieuwe gratis PBX-licentie. Standaard 3CX-licenties zijn nu inclusief maximaal 16 gelijktijdige gesprekken (circa 50 extensies), helemaal gratis!

Gratis tot 16 gelijktijdige gesprekken – gehost of niet!

Wat krijgt u bij een standaard licentie? Een onbeperkt aantal SIP-trunks, 25 gratis deelnemers per webconferentie, een onbeperkt aantal extensies en gratis hosting in Google Cloud. De huidige licenties voor de PBX-versie worden automatisch omgezet naar een standaard licentie met maximaal 16 gelijktijdige gesprekken. Vul dit formulier in als u ook een gratis standaard licentie wilt.

Meer deelnemers per webconferentie – in alle versies

We hebben ook voor alle versies het aantal deelnemers aan webconferenties verhoogd. Voor de standaard licentie ligt dit nu op 25 deelnemers, voor Pro op 100 en voor Enterprise op 250.

Gebruik uw eigen CRM

Hebt u de bèta gemist? Update 3 is inclusief:

Grandstream is terug

We hebben bèta-ondersteuning toegevoegd voor IP-telefoons van Grandstream: GXP16XX, GXP17XX en GXP21XX. Onder andere de volgende functies worden ondersteund:

  • Provisioneringsmethoden – lokaal LAN, SBC en RPS (PnP en handmatig)
  • Let’s Encrypt-certificaten
  • uaCSTA
  • CTI-bellen
  • Firmware-updates

Bekijk alle nieuwe functies en eigenschappen van Update 3 in deze video: “What’s New in Update 3

Onderhoudstermijn vervalen? Geen probleem – u kunt nog steeds upgraden

Als uw onderhoudstermijn is vervallen, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw verlopen licentie gratis en eenvoudig omzetten in een jaarlicentie voor v15.5, Update 3 met dezelfde versie en dezelfde grootte. Klik hier om gebruik te maken van deze aanbieding.

Update uitvoeren

Gebruikt u v15.5, v15.5 SP1, v15.5 SP2 of v15.5 SP3 BETA, ga dan naar het gedeelte Updates van het dashboard van de beheerconsole. Hier ziet u de release van update 15.5 SP3. Klik op de update en wacht terwijl 15.5 SP3 wordt geïnstalleerd.

Als u een nieuwe installatie wilt downloaden, kiest u uit de Linux- of de Windows-versie.

Windows: https://downloads-global.3cx.com/downloads/3CXPhoneSystem155.exe

Linux: Volg deze handleiding en download de 3CX ISO hier.

Bekijk het volledige wijzigingsoverzicht.

By |February 8th, 2018|0 Comments