Updates voor audio- en videoconferenties via 3CX-clients

Nieuwe update voor de 3CX-clients voor verbeterde audio- en videoconferentiesBij de release van Update 2 is de functionaliteit voor ad-hocconferenties ten onrechte gewijzigd.

Deze update herstelt de ad-hocfunctionaliteit weer naar zoals deze was vóór Update 2. Houd er wel rekening mee dat we bezig zijn deze functionaliteit aan te passen en we ad-hocconferenties via de clients eenvoudiger en intuïtiever willen gaan maken. Voorlopig blijft de oude functionaliteit echter nog behouden. Onze excuses voor het ongemak.

Geplande conferenties via de webclient

Sinds Update 2 is het plannen van conferenties gewijzigd en kunt u deelnemers toevoegen en e-mails versturen via Gmail en Office 365, dus niet langer via 3CX. Veel gebruikers willen hiervoor echter gebruik blijven maken van 3CX, zonder naar hun persoonlijke agenda-interface te hoeven gaan. De volgende update bevat daarom weer de mogelijkheid deelnemers toe te voegen via het 3CX-telefoonboek of door nummers in te voeren. Met de volgende update stuurt 3CX e-mails rechtstreeks naar de deelnemers aan de conferentie, zoals voorheen, inclusief een iCal-bestand als bijlage.

Let op: deelnemers aan geplande audioconferenties worden niet meer automatisch gebeld, maar moeten zelf inbellen bij de audioconferentie.

Pop-upblocker

Pop-upblocker voor de 3CX-webclient bij het plannen van audio- en videoconferenties in uw agenda

Daarnaast wijzen we u er graag op dat u pop-ups in de webclient moet uitschakelen om conferenties te kunnen plannen in Gmail of Office 365, anders kan er geen agenda-evenement worden gemaakt.

Download de nieuwste clients

By |December 4th, 2017|0 Comments

3CX gratis - Probeer vandaag!

Lokale versie downloaden of probeer in de Cloud