Verbeterde gebruikerservaring met een reeks nieuwe functies.

Onze nieuwste 3CX Android App is vanaf nu beschikbaar als update en download via de Google Play Store. Deze introduceert een vernieuwd ontwerp van de dialer. Hierdoor geniet u van verbeterd call management en  ziet u voortaan de status van de persoon die u belt. Dit helpt u met het eenvoudiger beheren en prioriteit toekennen aan gesprekken.

Nieuw ontwerp van de Dialer

Dialer vernieuwd

Het vernieuwde ontwerp van de dialer is gebaseerd op een Material design language met onder meer bijgewerkte en moderne pictogrammen. De kans op per ongeluk verkeerd tikken is verminderd door kleinere knoppen. Verder is het eenvoudiger om de dialer met één hand te bedienen.

De volgende elementen stonden centraal bij het ontwikkelen van onze nieuwe dialer:

  • Knoppen verkleinen om onbedoeld tikken te beperken
  • Moderne pictogrammen op betere plekken
  • Bekijk de avatar van de beller tijdens een gesprek
  • Doorverbinden via de navigatiebalk in de Dialer. Wanneer u op Contacten of Teams en een willekeurig contactpersoon tikt, wordt doorverbinden gestart.

Multi-gespreksweergave

Multi-gespreksweergave

Wanneer u meerdere gesprekken heeft – in de wacht of inkomend – zijn er enkele handige functies om u te helpen bij het beheer:

  • Scroll door een lijst van uw bellers
  • Identificeer wie u belt aan de hand van hun avatar of initialen
  • De status van het gesprek wordt weergegeven met aangepaste pictogrammen zoals ‘In de wacht’ of ‘Inkomend gesprek’.
  • Elke rij is aan te tikken zodat u de knop ‘In de wacht’ kunt verplaatsen naar het venster Actieve oproep

Gespreksbalk

 

Gespreksbalk

U kunt tijdens een gesprek door uw dialer navigeren. Dan wordt bovenin uw scherm een groene balk getoond als herinnering aan uw lopende gesprek. Deze bevat de naam van de beller, het nummer en de status van het gesprek. Door op de balk te tikken navigeert u terug naar de Dialer.

Status in Dialer

Status in Dialer

Wanneer u een nummer kiest, ziet u onmiddellijk de status van de persoon die u wilt bellen. Zo weet u altijd of deze beschikbaar is.

Andere functies en verbeteringen

Naast de verbeteringen in de UI hebben we ook de manier van doorverbinden van gesprekken aangepakt. Ook bij de oproepgeschiedenis en Contacten zijn er enige aanpassingen.

Download nu

Bezoek de Google Play Store om de nieuwste Android App te downloaden. Bekijk hier het volledige changelog.