H264 intercom ondersteuning voor SIP- en deurintercom gesprekken

De nieuwste release van onze Android app is beschikbaar via de Google Play store. We zijn niet langer gebonden aan licentieregels dus we hebben de H264-ondersteuning toegevoegd voor uw SIP-telefoons en deurintercoms! Ook de zoekfunctionaliteit is uitgebreid. Via de nieuwe CRM zoekfunctie kunt u nu sneller en efficiënter contact opnemen met uw klanten. Lees verder voor meer details.

H264 Codec ondersteuning: Zo werkt het voor Video Intercom Gesprekken

Android codec support

De Android client heeft nu ondersteuning voor de H264 codec. Hierdoor kunt u videogesprekken voeren met SIP-telefoons en intercoms die H264 ondersteunen. Bezoekers kunnen gewoon op de toets drukken. Deze is aan uw extensie toegewezen en u ontvangt een normaal gesprek. Vervolgens is deze te upgraden naar een videogesprek. De deur openen gaat via een code invoeren die vooraf is geconfigureerd in de WebUI van de deurintercom.

Zoeken in CRM zonder Synchronisatie met Extensie

crm zoeken in android app

U kunt nu uw CRM-contacten doorzoeken vanuit de Contacten pagina zonder dat de contacten gesynchroniseerd zijn met uw extensie. Voer een zoekopdracht uit naar een contactpersoon op naam, e-mail of mobiel nummer. Onze app toont  nu de matches, niet alleen vanuit de PBX of uw Android contacten maar ook vanuit uw CRM-software.

De zoekresultaten voor CRM zijn beschikbaar wanneer:

  • Zoeken in het Contacten-scherm
  • Een sms versturen
  • Deelnemers toevoegen aan een geplande vergadering
  • Een gesprek doorverbinden

Let op: Deze functie vereist Update 8

Andere Functies en Fixes

We zijn overgestapt naar het HTTP2-protocol. Dit biedt onze gebruikers een veiligere en betere ervaring met een kortere laadtijd. Er zijn verbeteringen aangebracht in ons dialer-ontwerp, een efficiënter zoekalgoritme en enkele UI-fixes voor een betere gebruikerservaring.

Test de Android Beta

Doe mee aan ons Beta-testprogramma en probeer de nieuwste Android Beta-update! Download de app van de Google Play Store en ga naar het Forum om ons te vertellen wat u ervan vindt. Bekijk het volledige changelog.