Verbeterde provisiong en configuratie voor Android 14.

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de 3CX Android-app. Deze laatste update verwijdert de noodzaak om de app opnieuw te installeren als de gebruiker tijdens de configuratie geen cameratoestemming verleent. De camera is nodig om de QR-code te scannen en de app automatisch te provisioneren. Ook wordt de provisioning voor Pixel-apparaten verbeterd. Lees verder voor meer!

Verbeteringen voor Android 14 Pixel Device Provisioning

Nieuwe 3CX Android Beta Release

Sommige gebruikers van Pixel-devices, vooral diegenen die MDM-oplossingen gebruiken, ondervonden problemen met het provisionen van de app met Android 14.

Door dit probleem konden gebruikers die de app probeerden te provisioneren niet de Android-instellingen bereiken om het batterijgebruik te optimaliseren. Dit resulteerde in een oneindige loop. Om ditaan te pakken, hebben we een “Ignore”-knop geïntroduceerd om dit probleem te omzeilen.

Let op: Android-gebruikers die een MDM-oplossing gebruiken, moeten nog steeds hun batterijgebruik voor 3CX optimaliseren. We raden u sterk aan om met uw beheerder te spreken om batterijoptimalisatie voor de app toe te staan.

Probeer de Android Beta

Word lid van ons Bèta-testprogramma en probeer de nieuwste Android Bèta-update uit! Download de app uit de Google Play Store. Bekijk het volledige changelog.

Laat u horen

Laat ons weten wat u denkt in de daarvoor bestemde fora: klanten van Silver plus en premier (64SC) en hoger, Bronzen Partners of On Premise.

Volg ons op X en LinkedIn om up-to-date te blijven over verdere ontwikkelingen.