De gloednieuwe release voor de 3CX Android-app verbetert de connectiviteit en stabiliteit, laat u meerdere bestanden ineens delen en vereenvoudigt het beheer van contactpersonen. Installeer de nieuwe versie of voer een upgrade uit, zodat u kunt praten, chatten en videobellen, voor een complete communicatie-ervaring. Bovendien is de stabiliteit van de app sterk verbeterd, is de gebruiksvriendelijkheid verhoogd en zijn er diverse bugs verholpen.

Altijd met elkaar in contact

De nieuwe app combineert tunneltechnologie met de webservice voor bellen en gebeld worden. In het onwaarschijnlijke geval dat de webservice niet beschikbaar is, kunt u het gesprek toch voeren via de geïntegreerde tunnel van de app.

Chatten en delen

Deel meerdere bestanden tijdens een chat met de nieuwe 3CX Android-app

Vanaf nu hoeft u bijlagen niet meer één voor één te sturen tijdens een chat. U kunt ineens meerdere bestanden versturen:

  1. Tik op het bijlagepictogram (de paperclip).
  2. Houd uw vinder op een document of afbeeldingsbestand om de modus voor meervoudige selectie te starten en tik op meer bijlagen.
  3. Tik op “Selecteren” en stuur alle bijlagen ineens!

Houd contactpersonen actueel

Beheer contactpersonen met de nieuwe 3CX Android-app

Mits uw extensie over de juiste rechten beschikt, kunt u nu eenvoudig de contactpersonen van uw organisatie bewerken in de app. Zo kunt u de bedrijfsbrede contactpersonen altijd en overal bekijken en bijwerken, zodat uw collega’s altijd over actuele informatie beschikken.

Overige verbeteringen en correcties

  • Bij gebruik van de speaker blijft de app ingeschakeld zonder automatisch het display te dimmen
  • Verbeterde connectiviteit om applicatiefouten in bepaalde omstandigheden te voorkomen
  • Lager volume van de herstelmelding, hoorbaar wanneer tijdens een gesprek de verbinding tussen de app en de telefooncentrale wordt verbroken.
  • Verzoek om toestemming voor externe opslag bij gebruik van een aangepaste beltoonconfiguratie, alleen indien nodig

Hoe bemachtigt u de nieuwe versie?

U kunt de nieuwe Android-app met verbeterde stabiliteit downloaden in de Google Play Store. Lees ook onze uitgebreide handleiding voor de Android-app voor meer informatie over alle functies en kenmerken. Zorg dat u over v16 update 5 beschikt om optimaal gebruik te kunnen maken van deze nieuwe versie.

Geef ons uw feedback via het speciale communityforum.