De nieuwe Release Candidate bevat een klein aantal updates en correcties, die hieronder worden toegelicht. Natuurlijk vertellen we u ook hoe u de RC kunt bemachtigen.

Inbegrepen in deze Release Candidate

  • De sjabloon voor de welkomstmail is vernieuwd, met meer informatie over hoe u met 3CX aan de slag kunt gaan. Download de “Desktop App” (Electron-app) voor Windows en Mac voor een meer native ervaring!
  • In hosted instances kunnen gebruikers met de rol “Systeemeigenaar” hun rol niet langer bewerken. Deze maatregel is ingevoerd om te voorkomen dat een gebruiker per ongeluk de rol wijzigt en toegang tot het systeem verliest.
  • RPS heeft diverse verbeteringen ondergaan op het gebied van de configuratie. Vanaf nu ontvangt u bijvoorbeeld een melding dat het MAC-adres al in gebruik is als u probeert een IP-telefoon dubbel toe te voegen.
  • De producttekst en -beschrijvingen zijn verbeterd.
  • Voor verschillende talen in de Web Client en apps, WebMeeting (browser en apps), Beheerconsole, e-mailsjablonen en het portaal zijn de vertalingen bijgewerkt. Bekijk ze en laat het ons gerust weten via het forum als er verdere wijzigingen nodig zijn.

Hoe bemachtigt u Update 7 Release Candidate?

Gebruikers kunnen de update als volgt bemachtigen:

NFR’s, proefversies en commerciële instances die draaien op 3CX Hosted worden (buiten de geconfigureerde kantoortijden) bijgewerkt zodra U7 Final wordt uitgebracht.

Laat ons weten wat u denkt

We weten dat u ons product graag gebruikt. Uw mening is belangrijk voor ons. Bezoek ons forum en geef uw feedback!