Miljoenen mensen ondervinden de gevolgen van Covid-19. Naast de grote impact op de gezondheidszorg, heeft het coronavirus ook invloed op onze manier van werken. Werken vanuit huis is verworden tot de norm.

Werken vanuit huis

Vanuit huis alle taken goed uitvoeren vergt communicatie van het hoogste niveau. Een mobiele telefoon zorgt voor telefonische bereikbaarheid maar is niet voldoende. Niet iedereen heeft je 06-nummer en niet iedereen heeft voldoende aan een telefoongesprek. Met 3CX heb je de oplossing. Je blijft in verbinding met collega’s en relaties via je vaste zakelijke nummer, chat en video. Gewoon via je eigen device.

Op de bank, in de keuken of vanuit de auto: altijd verbonden

Bring Your Own Device (BYOD) en werk vanuit huis met de 3CX apps.Via de 3CX Mobile apps tover je jouw eigen device om tot een volwaardige extensie van je kantoor. Je kunt bellen, chatten, houd face-to-face gesprekken en organiseer conferenties of webinars via WebMeeting. Geen complexe installatie of configuratie. Stel de 3CX app in op jouw device (iOS/Android) en je bent er klaar voor. Vraag indien nodig de admin even om hulp..

Zakelijk & Privé op één device

Blijf bereikbaar, productief en gezond via 3CX op je eigen device. Ondanks dat zakelijk en privé op hetzelfde device gebruikt worden, kun je beiden prima gescheiden houden.

  • Laat je collega’s weten wanneer je wel of niet beschikbaar bent via je “Status”.
  • Bepaal zelf wanneer je inkomende lijnen wilt aannemen door in of uit de wachtrij (Queue) te gaan.
  • Gebruik de Chat functie voor zakelijke berichten. Houd dit gescheiden van persoonlijke communicatie als Whatsapp, Messenger etc.
  • Gebruik het groepsfilter in “Contacten” om de zakelijke nummers te scheiden van je Android of iOS persoonlijke contacten.
  • De toestemmingen van de App waarborgen de privacy. Er is geen toegang tot je persoonlijke data.

Met de 3CX apps op je eigen device, kun je de juiste balans vinden tussen zakelijk en privé. Dit is nu belangrijker dan ooit aangezien velen thuis moeten werken. Blijf productief, efficiënt en bovenal, gezond!