Reserveer uw plaats voor onze partnertraining in België in maart

techware logoPartners in België: bent u klaar voor de eerste 3CX-training van 2018? 3CX-leverancier Techware organiseert in maart een Basic-trainingworkshop in Beveren.

De training vindt plaats op dinsdag 6 maart bij het Van der Valk Hotel en wordt gegeven door het team van Techware.

Ook deze workshop is gratis toegankelijk voor al onze 3CX-partners, zowel nieuw als bestaand. Tijdens de training komen diverse basisonderwerpen aan bod, zoals de installatie van de telefooncentrale en clients, configuratie van de firewall, SIP-trunks en 3CX WebMeeting. Bovendien is er een interactieve demo en krijgt u de gelegenheid uw vragen voor te leggen aan de experts. Daarna kunt u het 3CX Basic-certificeringsexamen afleggen.

3CX-trainingen zijn bedoeld voor medewerkers van pre-sales en technische ondersteuning. U leert er hoe u 3CX-installaties kunt marketen, implementeren en onderhouden. We kunnen deze training van harte aanbevelen aan al onze partners; het is de ideale gelegenheid om uw bestaande 3CX-kennis op te frissen en u voor te bereiden op het certificeringsexamen.

Meer informatie, waaronder het volledige programma en de locatie, alsook een registratieformulier, is beschikbaar via de onderstaande koppeling:

Basic-training – Dinsdag 6 maart 2018 – Beveren, België

We raden u aan zo snel mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

By |February 13th, 2018|0 Comments