3CX Partner Training in Nederland en België in maart!

Bereid u voor op de 3CX-certificeringsexamens met onze gratis partner trainingen in Beveren en Amsterdam in maart.Partners: bent u klaar om 3CX gecertificeerd te worden? Bereid u voor op de 3CX- Certification Exams door onze gratis Partner Training Evenementen in Beveren en Amsterdam bij te wonen!

De twee evenementen zullen zowel basis als geavanceerde 3CX-concepten omvatten en zullen plaatsvinden op maandag 19 en dinsdag 20 maart in van der Valk Hotel in Beveren en op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 maart in The Office Operators in Amsterdam. Dit is een geweldige kans voor u om u voor te bereiden op de test en 3CX-gecertificeerd te worden. Alle partners dienen gecertificeerd te zijn met de laatste versie van 3CX om hun partnerstatus te behouden.

Onze trainingen in Nederland en België zijn gratis voor alle nieuwe en actieve 3CX partners. Door middel van deze trainingen willen wij partners helpen om het kennisniveau nog verder te verhogen. U leert o.a. over de nieuwste functies en de verbeteringen van de PBX. Bovendien is het een uitstekende kans om de 3CX-experts te ontmoeten en om contact te leggen met andere partners.

Onze trainingen zijn gericht op pre-sales en technisch ondersteunend personeel en bieden de kennis en vaardigheden die nodig zijn om 3CX-klanteninstallaties op de markt te brengen en te onderhouden. De trainingen gaan over de installatie van de PBX, clients, SIP-trunks en extensions tot aan IVR’ s, ring groups en beveiliging.

Om meer te weten te komen over de evenementen inclusief de tijden, locatie en volledige agenda en om uw zitplaats veilig te stellen, kunt u de onderstaande links bezoeken:

3CX Advanced Product Training, Beveren-Waas, Belgium – 19th March 2018

3CX Advanced Product Training, Beveren-Waas, Belgium – 20th March 2018

3CX Product Training, Amsterdam, The Netherlands – 21st March 2018

3CX Advanced Product Training, Amsterdam, The Netherlands – 22nd March 2018

3CX Advanced Product Training, Amsterdam, The Netherlands – 23rd March 2018

Naar verwachting zullen de trainingen snel vollopen dus wees er snel bij!

By |February 20th, 2018|0 Comments

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express