3CX-leverancier Atis organiseert gratis training in Nederland3CX-leverancier Atis houdt in november een producttraining in Netherlands.

Dit event is bedoeld voor nieuwe en actieve 3CX-partners die graag de basis van 3CX willen kennen om de verkoop, implementatie en ondersteuning van 3CX efficiënter te laten verlopen. Tijdens de 3CX Basic-training komen diverse basisonderwerpen aan bod, zoals de installatie van de telefooncentrale en clients, configuratie van de firewall en SIP-trunks. Dit is de eerste stap op weg naar 3CX-certificatie, een vereiste voor het 3CX-partnerprogramma.

Het event is volledig gratis en met name partners die hun Basic-certificaat nog niet hebben behaald, worden aangemoedigd om deel te nemen, zodat zij kennis kunnen maken met de producten van 3CX. Het implementatieproces is snel en eenvoudig en we willen ervoor zorgen dat u beschikt over alle benodigde gereedschappen voor een uitstekende dienstverlening aan uw klanten.

Meer informatie, waaronder het volledige programma, locatie en tijden, alsook een registratieformulier zijn beschikbaar via de onderstaande koppeling:

3CX Basic-training – 8 november 2018 – Nederland

We raden u aan zo snel mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen.