advanced training netherlands belgiumGoed nieuws voor onze partners in de Benelux: in maart organiseren we drie Advanced-trainingen in Nederland en België.

3CX-trainingen zijn gratis toegankelijk voor zowel nieuwe als bestaande partners. Tijdens de training komt u meer te weten over provisionering van IP-telefoons met 3CX, opties voor extensies, de configuratie van softphones en het werken met externe extensies. De workshops beginnen met een overzicht van 3CX v15. U bent dus meteen op de hoogte van alle nieuwe functies.

De trainingen zijn de ideale gelegenheid om praktijkgericht aan de slag te gaan met een 3CX-expert en vinden plaats op 27, 28 en 29 maart 2017. U leert hoe u 3CX-clientinstallaties kunt marketen, implementeren en onderhouden. De geavanceerde training van 3CX richt zich op pre-sales- en ondersteuningsmedewerkers, en is de perfecte manier om u voor te bereiden op de examens van de 3CX Academy.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en ook nu weer verwachten we dat de trainingen snel volgeboekt zullen zijn. We raden u dus aan zo snel mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Raadpleeg de onderstaande links voor meer informatie, inclusief het volledige programma en de locaties:

Advanced-training – 27 maart 2017 – Amsterdam, Nederland

Advanced-training – 28 maart 2017 – Amsterdam, Nederland

Advanced-training – 29 maart 2017 – Beveren-Waas, België

We zien u graag bij een van onze 3CX-trainingen!