We hadden geen beter moment dan nu kunnen kiezen om ons nieuwe CFD-project te lanceren, waarmee bedrijven hun klanten de optie kunnen geven tot telefonisch bestellen en ze hun sales kunnen verhogen tijdens de lockdown. Door uw 3CX-telefooncentrale te combineren met dit demoproject, kunt u uw eigen telefonische bestelkanaal ontwikkelen, met integratie van CRM, database en TTS (Text To Speech).

Combineer deze nieuwe toepassing met uw bestaande ecommerce-kanaal en u beschikt over een volledig geautomatiseerd virtueel salesteam dat uw klanten 24/7 in elke gewenste taal kan assisteren. Bienvenue dans notre télé-boutique!

Welkom terug! Onze specials van vandaag…

Voordelen van het volledig geautomatiseerde demoproject

Trek de aandacht van klanten die een afkeer hebben van internetshoppen. Dit volledig geautomatiseerde demoproject maakt gebruik van de integratiemogelijkheden van 3CX en heeft daarmee het volgende te bieden:

  • Persoonlijke beleving: de spraak-app begroet klanten met een persoonlijk Amazon Polly TTS-bericht op basis van het nummer van de beller. De prompts kunnen verder worden aangepast aan de gewenste taal van de beller. Zo creëert u een meertalige shop zonder medewerkers.
  • Opnamevrije aanpak: automatiseer reacties, zoals begroetingen waarbij de naam van de beller of de items uit uw catalogus worden genoemd, zonder tijdrovende opname van audioprompts.
  • Klantenherkenning: vaste klanten worden herkend aan de hand van hun CRM-contactgegevens, bijvoorbeeld via hun klantgegevens in Salesforce. Het project kan klanten desgewenst verifiëren met andere compatibele CRM’s of databases.
  • Doorlopend bestelproces: de app werkt 24/7 en helpt klanten hun bestelling af te ronden door:
    • items toe te voegen aan de order
    • de order te bevestigen en daarover een e-mail te sturen
    • de status van de order op te halen

Voeg ons project toe aan uw winkelwagen!

CFD-demoproject telesales

Ga naar onze pagina met CFD-demoprojecten op GitHub en download dit demoproject om uw salesprocessen van A tot Z te automatiseren, zodat uw klanten probleemloos telefonisch kunnen bestellen.

Bekijk onze uitgebreide videotutorial en lees onze technische CFD-handleiding om in een mum van tijd aan de slag te kunnen. Vergeet niet onze pagina met CFD-demoprojecten toe te voegen aan uw favorieten; we voegen regelmatig nieuwe projecten toe.

Hebt u nog geen 3CX-licentie? Download een een gratis licentie voor 3 jaar. De gratis licentie geldt voor de standaardversie, voorzien van alle benodigde functies, zoals smartphone-apps, webconferencing, chat, live chat op uw website, een telefoonboek en meer.