SIP-trunkprovider Intellinet3CX-klanten in België beschikken nu over een totaaloplossing voor telefonie met de Belgische SIP-trunkprovider Intellinet. Dit nieuwe samenwerkingsverband van 3CX is het resultaat van succesvolle interop-tests. Intellinet kan nu worden geselecteerd in de 3CX-beheerconsole, zodat u uw 3CX/Intellinet-oplossing in een mum van tijd up en running hebt!

Intellinet biedt verschillende communicatie-oplossingen in de cloud maar kan ook puur als SIP-trunkprovider fungeren. Het bedrijf biedt zijn diensten overal ter wereld aan en is met name in Europa actief. Het Intellinet-netwerk bestaat uit systemen in verschillende landen en is daardoor uiterst stabiel en betrouwbaar. Bovendien hanteert Intellinet een betaalbare en duidelijke prijsstructuur, waardoor hun SIP-trunkoplossing perfect is voor 3CX-klanten; vooral voor het toenemende aantal Belgische bedrijven dat afstapt van dure en inflexibele ISDN-telefoonlijnen.

Sebastian Balan, Area Sales Manager voor de Benelux, Oost-Europa, Frankrijk, Italië en Scandinavië, 3CX:
“We hebben de interoperabiliteit tussen Intellinet en 3CX met succes getest. Intellinet is een ervaren Belgische SIP-trunkprovider die partners en klanten van 3CX superieure kwaliteit en service kan bieden. De samenwerking tussen Intellinet en 3CX vormt een flexibele, betaalbare en betrouwbare oplossing voor IP-telefonie voor onze Belgische klanten.”

Rahul Malik, Manager, Intellinet:
“Onze samenwerking met 3CX is een win-win voor de zakenwereld. Nu kunnen we elk bedrijf dat gebruik wil maken van VoIP, voorzien van een totaaloplossing. ICT-medewerkers kunnen rekenen op uitstekende ondersteuning en zijn verzekerd van kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en veilige gesprekken.”

Nu de interoperabiliteit tussen 3CX en Intellinet met succes is getest, kunnen 3CX-klanten in België Intellinet kiezen als hun gewenste SIP-trunkprovider voor een snelle, betrouwbare en flexibele oplossing. Uw Intellinet SIP-trunk kan eenvoudig en in slechts enkele stappen worden geconfigureerd met 3CX. Lees onze handleiding voor instructies: Configuratiehandleiding Intellinet SIP-trunk.