Met 3CX houdt u de controle.Een van de belangrijkste doelen van elk bedrijf is om controle te houden over de kosten. Wanneer het aankomt op de kosten van je VoIP Communicatiesysteem, geeft 3CX die controle omdat je als klant zelf in de hand hebt hoe je de IP PBX van 3CX implementeert (als Cloud PBX of On Premise PBX), hoeveel extenties je nodig hebt, en nog belangrijker: hoe 3CX in de organisatie wordt geïmplementeerd om de meest naadloze vorm van Unified Communications te gebruiken. En dit alles voor een fractie van de kosten die we gewend zijn bij telecom-oplossingen.

Waarom we dit doen? Omdat mensen controle willen. Ze willen niet gevangen zitten in een inflexibel, duur, one-sizes-fits-all telecomsysteem. Waarbij je vaak ook nog de controle kwijt bent waar het aankomt op de keus van SIP-trunks en IP-toestellen. Dat willen klanten niet meer, die willen vrijheid en stappen daarom massaal af van de PBX oude stijl.

Dat bedrijven de controle over hun communicatie-systeem terugkrijgen, wil niet zeggen dat ze er kopzorgen over onderhoud en dergelijke bij krijgen. Ook dat stuk wordt makkelijker in de hedendaagse technologie die ook 3CX biedt. En natuurlijk kan de klant altijd door de 3CX business partners bijgestaan worden. In plaats van kopzorgen, zorgen UC-oplossingen als die van 3CX juist voor een toename van efficiency en productiviteit. Omdat het beheer van het 3CX IP PBX-systeem zoveel eenvoudiger is gemaakt, ligt de keus bij de klant om dit in house te houden of uit te besteden.

Met het teruggeven van de controle aan MKB-bedrijven, geven we deze bedrijven meer flexibiliteit en tijdbesparing in management en beheer van de IP PBX; je hebt niet langer met robots te maken om iets voor elkaar te krijgen. Als voorbeeld: wanneer je als bedrijf in contract wilt komen met Facebook of zelfs Amazon om een service-vraag beantwoord te krijgen, schotelen ze je de ene robot na de andere voor. Als je zelf van A tot Z in controle bent over je oplossing, is dit geëlimineerd.

Hoe ver zal 3CX gaan met ‘giving the power back’? We blijven doorgaan met innoveren en het ontwikkelen van nieuwe versies, in lijn met de vraag van onze klanten.