WinMag PRO AwardWINMAG Pro-magazine erkent 3CX als een van de beste leveranciers van oplossingen voor zakelijke communicatie van dit moment. 3CX sleepte een WINMAG Pro-award in de wacht met een fantastische score van 9,3 en werd gezien als de “meest complete UC-oplossing” in een recente review van het Nederlandse WINMAG Pro-magazine.

De redactie van WINMAG Pro beoordeelt en reviewt regelmatig een breed scala aan software- en hardwareproducten en -services. De beoordeling erkende niet alleen de innovatie van 3CX in de huidige telecomwereld, maar ook de monumentale aanwezigheid van het bedrijf in de afgelopen jaren. In 2005 was 3CX een van de eerste bedrijven die gebruikmaakte van VoIP. Daarmee liep het bedrijf voor op bedrijven die trouw bleven aan ISDN. Het bedrijf herkende en voorspelde de trend die vlak daarna door vrijwel elk Nederlands telecombedrijf werd gevolgd.

En 3CX blijft innovatief. De auteurs bevestigen dat: “Met elke update en ontwerpkeuze, bewijst de ontwikkelaar die toekomstvisie te behouden.” De groei van het product en de nieuwe functionaliteit zijn daar het bewijs van. Opties zoals bijvoorbeeld Live Chat en Hosted by 3CX verbeteren de ervaring van bestaande én nieuwe gebruikers.

Het MKB, start-ups en supportafdelingen van elke grootte kunnen direct aan de slag met het systeem.  Hoewel het product is ontworpen als een zakelijke oplossing, blijft het open en toegankelijk voor iedereen die het wil proberen. Deze inclusiviteit onderscheidt 3CX van de concurrentie.

Lees de volledige review op de site van WINMAG Pro.