Om kleine ondernemers te helpen te herstellen van de effecten van de pandemie, bieden we tijdelijk een gratis upgrade van abonnement voor 4 gelijktijdige gesprekken (geschikt voor maximaal 12 gebruikers) voor alle versies: Standaard, PRO en Enterprise. Het aanbod is geldig voor minimaal een jaar, afhankelijk van het succes. Ideaal om uit te proberen welke 3CX-versie en -functies het beste bij u passen, voordat u overgaat tot aankoop.

Standaard 4 gelijktijdige gesprekken

Nu krijgen alle klanten gratis een upgrade van hun abonnement voor 4 gelijktijdige gesprekken en hebben zij een jaar de tijd om:

  • te upgraden naar een PRO- of Enterprise-abonnement om meer functies uit te proberen;
  • of de limiet van het aantal gelijktijdige gesprekken van een Standaard-abonnement te verhogen voor meer gebruikers.

Voorheen hadden gratis proefabonnementen standaard een limiet van 8 gelijktijdige gesprekken. Dat betekende dat klanten die hun abonnement verlengden, automatisch doorgingen met deze limiet, ook als ze dit aantal niet nodig hadden. Klanten die op dit moment een gratis Standaard-abonnement voor 8 gelijktijdige gesprekken hebben, kunnen ook gratis upgraden naar PRO of Enterprise met 4 gelijktijdige gesprekken, of de gebruikerslimiet van hun Standaard-abonnement verhogen voor de duur van hun gratis abonnement.

Optie A: meer functies toevoegen

Gebruik de geavanceerde functies van Pro en Enterprise

Ontdek welke functies niet mogen ontbreken in uw organisatie. Bekijk onze prijsvergelijking voor de volledige lijst met toepasselijke functies.

PRO Enterprise
Wachtrijen MS Teams-integratie
Gespreks- en chatrapportage Wachtrijen op basis van vaardigheden
Sms/mms Gespreksopnames starten/stoppen

Optie B: meer gebruikers toevoegen

Als de functies van de Standaard-editie volstaan, maar u meer gebruikers wilt toevoegen aan uw 3CX-installatie, kunt u de limiet voor gelijktijdige gesprekken verhogen tot 1024. Dit is geschikt voor maximaal 4000 gebruikers en ook een jaar gratis.

Gratis upgraden

U kunt een jaar lang wisselen tussen de upgradeopties

Gedurende een jaar kunt u wisselen tussen de upgradeopties. U voert de gratis upgrade van uw abonnement als volgt uit:

  • Meld u aan bij het klantenportaal.
  • Selecteer uw bestaande abonnement.
  • Klik op de knop “Gratis upgraden”.
  • Kies Standaard, PRO of Enterprise.