trainingen voor v15.5 in Nederland en BelgiëGeweldig nieuws voor onze partners in Europa: in september organiseren we weer 3CX-trainingen in Nederland en België!

Er zijn in totaal 4 workshops, variërend van de basisfunctionaliteit tot de geavanceerdere 3CX-aspecten. Op 25 en 27 september kunt u deelnemen aan trainingen in het Evoluon in Eindhoven. Op 28 en 29 september organiseren we trainingen bij het Van der Valk Hotel Beveren. De Basic en Advanced trainingen zijn toegankelijk voor alle nieuwe en actieve partners en zijn ook dit keer weer volledig gratis bij te wonen.

3CX-trainingen zijn de perfecte gelegenheid voor partners om zich voor te bereiden op het 3CX-examen, waarmee zij een officieel certificaat ontvangen en de status van Preferred Partner krijgen. Ook als u al min of meer een 3CX-pro bent, zijn de workshops een uitstekende manier om uw bestaande kennis en vaardigheden op te frissen en meer te leren over de nieuwste updates en functionaliteit. Ook kunt u deelnemen aan discussies met leden van het 3CX-team.

De trainingen beslaan alles van de installatie van de telefooncentrale en de clients, SIP-trunks, extensie-instellingen en inplannen tot externe IP-telefoons, routing, bridges en beveiliging.

Lees meer over de trainingen en meld u aan voor deelname via de onderstaande koppelingen:

Basic Training – Maandag 25 september 2017 – Eindhoven, Nederland

Advanced Training – Woensdag 27 september 2017 – Eindhoven, Nederland

Advanced Training – Donderdag 28 september 2017 – Beveren-Waas, België

Advanced Training – Vrijdag 29 september 2017 – Beveren-Waas, België

Waar wacht u nog op? Voorkom teleurstelling en meld u vandaag nog aan!