Intermediate- en Advanced-training in Nederland en BelgiëHet 3CX-team houdt in oktober partnertrainingen in België en Nederland, zodat onze partners hogerop kunnen komen bij de 3CX Academy en het Intermediate- en Advanced-certificaat kunnen behalen.

De workshops worden gegeven op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober 2018 in de London Room in Beveren-Waas, België, en op maandag 15 en dinsdag 16 oktober bij Place du Tertre in Amsterdam, Nederland. Met 3CX-trainingen kunnen onze partners zich voorbereiden op de certifcatie-examens van de 3CX Academy, hun bestaande kennis van 3CX opfrissen en alles te weten komen over de nieuwste functionaliteit en ontwikkelingen. Partners die hun partnerniveau willen behouden of het volgende niveau van het partnerprogramma willen bereiken, moeten beschikken over een certificaat op het betreffende niveau.

De trainingen zijn gratis bij te wonen door zowel nieuwe als bestaande 3CX-partners op Academy- en Premium-niveau. Deelnemers krijgen meer inzicht in 3CX-concepten en krijgen bovendien de kans het 3CX-team en andere partners te ontmoeten.

De workshops richten zich op technische ondersteuning en pre-sales, en bieden u de benodigde kennis en vaardigheden voor de verkoop, implementatie en ondersteuning van 3CX-installaties bij klanten. In de trainingssessies komen alle aspecten aan bod, van geavanceerde installatie, extensiegroepen en planningen tot het routeren van inkomende en uitgaande gesprekken en beveiliging.

Meer informatie over de partnertrainingen en een registratieformulier zijn beschikbaar via de onderstaande koppeling:

Intermediate-producttraining – Donderdag 11 oktober 2018 – Beveren-Waas, België

Advanced-producttraining – Vrijdag 12 oktober 2018 – Beveren-Waas, België

Intermediate-producttraining – Maandag 15 oktober 2018 – Amsterdam, Nederland

Advanced-producttraining – Dinsdag 16 oktober 2018 – Amsterdam, Nederland

Ook nu weer verwachten we dat de trainingen snel volgeboekt zullen zijn. We raden u dus aan zo snel mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen.